1. Vakantie vieren in Noord-Brabant
  2. Accommodaties & kampeerplaatsen
  3. Nabij de Loonse en Drunense Duinen

Uw vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve

Wilt u er in de vakantie even lekker tussenuit? Gezellig met z'n tweeën of even quality-time met het hele gezin? Kom dan uw vakantie vieren bij Recreatiepark Duinhoeve, een familiecamping in Brabant. Tijdens uw vakantie kunt u verblijven in een comfortabele accommodatie voor maximaal 10 personen of u kunt kamperen met uw eigen kampeermiddel. U vindt gegarandeerd een verblijf dat bij uw wensen past, ook last minute! Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk graag ontspannen; en dat kan uitstekend op ons vakantiepark. Dankzij onze parkfaciliteiten en gastvrijheid zorgen wij voor een geheel ontspannen en onbezorgd verblijf.

Boek direct uw vakantie
 

Lees over onze voorzorgsmaatregelen m.b.t. corona

Wanneer komt u vakantie vieren bij Recreatiepark Duinhoeve?

Een vakantiehuis huren of kamperen?

Wilt u tijdens uw welverdiende vakantie kamperen op onze gezellige camping in Brabant? Dat kan! Onze ruime kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m² groot en beschikken over 6 ampère stroom, een eigen of gedeeld watertappunt, een CAI-aansluiting, een parkeerplaats voor één auto en gratis WiFi. Bent u op zoek naar nét iets meer luxe en comfort? Verblijf dan in een accommodatie geschikt voor 2 tot 10 personen. Kies voor een safaritent, chalet, lodge of stacaravan.

Wij begrijpen als geen ander dat u optimaal wilt ontspannen en genieten tijdens uw vakantie in Brabant. Dankzij onze parkfaciliteiten kunt u heerlijk relaxen. Neem een duik in het buitenzwembad terwijl de kinderen uren speelplezier beleven op het piratenschip. Of speel een potje tafeltennis; wie wint het eerste potje? Mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens uw vakantie? Ons vakantiepark is huisdiervriendelijk; uw hond is dus van harte welkom! Wanneer komt u uw vakantie vieren in Brabant?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten

Neem een duik in het buitenzwembad, speel een potje tafeltennis of leef u uit op het sportveld; onze parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u een geweldige vakantie beleeft!

Omgeving

In de omgeving van Recreatiepark Duinhoeve is genoeg te beleven. Ontdek De Efteling, Beekse Bergen, Tilburg of 's-Hertogenbosch. U verveelt zich nooit in de omgeving van de Duinhoeve!