Recreatiepark Duinhoeve
Camping Hemelvaart

Camping Hemelvaart

  • Weekend weg met Hemelvaart
  • Camping in Noord-Brabant
  • Hemelvaart kampeerarrangement

Camping met Hemelvaart

Er even tussenuit gaan en onze camping met Hemelvaart bezoeken is leuk voor het hele gezin! Tijdens het lange weekend weg met Hemelvaart kunt u bij ons kamperen op een basis of comfort kampeerplaats of op een camperplaats. Uiteraard kunt u ook een comfortabel vakantiehuis huren. Op onze camping met Hemelvaart beleven jong en oud veel plezier! Het enthousiaste animatieteam is aanwezig en ook het buitenzwembad en Het Smulhuis zijn geopend. Met wie geniet u van een weekendje weg met Hemelvaart?

Accommodatie huren met Hemelvaart

Beschikt u niet over eigen kampeermiddelen, of vindt u het net eventjes iets te veel gedoe om voor het lange weekend de kampeerspullen te pakken? Dan is een accommodatie met Hemelvaart ideaal om te genieten van een lang weekend weg. Op ons park kunt u met Hemelvaart een accommodatie of ingerichte tent huren geschikt voor 2 tot 8 personen. Beleef het kampeergevoel in onze safaritenten of kies voor nog iets meer luxe en verblijf in een vakantiehuis met Hemelvaart voorzien van een gezellige woonkamer met televisie, keuken met (combi)magnetron, vaatwasser en badkamer met douche en toilet. 

Beleef veel plezier op onze camping met Hemelvaart

Tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart hoeft niemand zich te vervelen. Wanneer het zonnetje zich dat weekend laat zien kunt u plonsen of pootje baden in het buitenzwembad. Of speel met uw gezelschap en andere campinggasten een potje voetbal of tafeltennis, wie wint het eerste potje? Naderhand geniet u op het terras van Het Smulhuis van een verfrissend drankje of ijsje. De kinderen beleven ook veel plezier bij het animatieteam, aanwezig tijdens het weekend met Hemelvaart. Reserveer uw kampeerplaats of accommodatie, pak de koffers in en we zien u graag tijdens het hemelvaartweekend op Recreatiepark Duinhoeve!