Wifi

Lekker op vakantie maar toch willen internetten? Dat kan! U kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Bij Het Smulhuis en receptie is er ook altijd een gratis Wifi netwerk beschikbaar.

Huisdieren

Kampeerplaatsen

Het is toegestaan om uw hond(en) mee te nemen naar de camping. Zorg altijd dat de hond aangelijnd is, ook bij uw plaats. In de Loonse en Drunense duinen hebben ze een speciale honden-losloopzone. Deze zone ligt op nog geen 5 minuten lopen van onze camping. De prijs voor uw hond is € 3,- per nacht. Per plaats mogen maximaal 2 honden mee.

Huuraccommodaties

In onze huuraccommodaties is het niet mogelijk om uw hond mee te nemen. Bij de huurtenten alleen in overleg met de receptie.

Parkeren

U mag 1 auto bij uw tent, caravan of huuraccommodatie parkeren. U krijgt bij inchecken een pasje mee van de slagboom. Deze is geopend van 8:00 uur tot 23:00 uur. Bezoekers mogen gebruik maken van de parkeerplaats bij de receptie. De kosten voor het parkeren zijn €2,- per auto per dag. Hiervoor kunt u parkeermunten kopen. Deze zijn te verkrijgen in de automaat bij de receptie (gepast betalen) of bij de receptionistes.

Receptie

Openingstijden receptie

In dringende gevallen kunt u ons bereiken via de intercom. Na sluitingstijd, kunt u ons in dringende gevallen ook bereiken op 013-5111363.

Voor de openingstijden receptie zie contactpagina

Boodschapjes

U krijgt visite, maar net de koffie vergeten in de supermarkt? En misschien wilt u er ook wel een lekker koekje bij.. !? Kom naar de receptie. We hebben een aantal producten te koop om u uit de brand te helpen. Geen tientallen volle schappen, maar de belangrijkste artikelen zijn aanwezig. Zo kunt u denken aan jam voor op de boterham, een pak drinken of een lekker koekje voor bij de koffie.

Animatie

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie van 14 juli t/m 23 augustus 2018. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Sanitair

Het park beschikt over 5 sanitair gebouwen. Op het veld Mier, Uil, Mol (2x) en vlakbij het veld Bij. De sanitairgebouwen zijn voorzien van douches, toiletten, wastafels, was cabines en een babyroom (m.u.v. de Mier). In bijna alle gebouwen zijn handendrogers, zeep, toiletbrilreiniger en toiletpapier aanwezig. Bij elk sanitair gebouw is een afwasplaats aanwezig en een stortplaats voor een chemisch toilet.

Wasserette

De wasserette beschikt over 2 wasmachines en 1 droger. Wilt u gaan wassen? Kom even langs de receptie voor het opladen van uw pasje! Voor een wasbeurt betaalt u € 5,25 (inclusief wasmiddel) en voor 10 minuten drogen € 0,90.

De wasserette is geopend van 9.00-21.00 uur.

Mindervalidensanitair

Een sanitair gebouw bij het veld Uil beschikt over een douche en toilet voor gasten die mindervalide zijn. Zo is zowel de douche en toilet voorzien van een steunbeugel.

Grote speeltuin

Centraal op de camping gelegen bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken.

Recreatieprogramma

Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De vele activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen.

In de middag zijn er activiteiten en 's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater te brengen.

Fiets-/skelterverhuur

Wanneer u wilt gaan fietsen, maar zelf niet beschikt over een fiets, kunt u terecht bij de receptie voor de fietsverhuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een hele dag of zelfs hele week gebruik maken van onze fietsen. Voor de kleintjes verhuren we skelters, loopauto’s en tractors!

Natuurbelevingstuin

De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, terwijl u heerlijk geniet van het zonnetje!

Het parkje bevindt zich naast de grote speeltuin in het midden van de camping.

Tafeltennis

Een potje rond de tafel of een toernooitje tafeltennis, ook dat is mogelijk. Op het veld de Mol staat een tafeltennis tafel.

Sportveld

Een groot sportveld bevindt zich achteraan op de camping. Hier kun je lekker vliegeren of een potje voetbal spelen. Op het veld zijn twee voetbal goals aanwezig.

Zwembad

Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: er is geen toezicht bij het zwembad! Het zwembad is in 2018 geopend vanaf 21 april tot 1 september. Zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park.