Recreatiepark Duinhoeve

Vakantie september

  • Grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen
  • Perfect voor fietsers en wandelaars
  • Vlak bij de Efteling & Beekse Bergen

Ideaal voor fietsers en wandelaars: Een vakantie in september!

Sluit de zomer goed af met een weekendje weg of langere vakantie in september! Bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u een vakantiehuis huren of juist heerlijk glamperen of kamperen in september. Ons gezellige vakantiepark in Brabant is ideaal voor de fiets- en wandelliefhebber. Ons park grenst namelijk direct aan de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast nodigt de rest van de omgeving ook uit om ontdekt te worden. Gaat u op vakantie in september met uw (klein)kinderen? Ons buitenzwembad, de skelterverhuur en de grote speeltuin bieden volop vermaak. De nazomer leent zich ook uitstekend voor een uitstapje naar de Efteling (10 km), Safaripark Beekse Bergen (17 km) of Den Bosch (22 km). Weet u al wat het wordt: een weekje, midweek of weekendje weg in september naar Recreatiepark Duinhoeve?

Kamperen in september in Udenhout

Op onze camping in Brabant heeft uw bij het kamperen in september keuze uit Plus, Comfort en Camperplaatsen. Door de gemoedelijke sfeer en Brabantse gastvrijheid voelt u zich direct thuis zodra u uw plek op rijdt. De ruime kampeerplaatsen liggen verspreid over ons natuurrijke park. U beschikt altijd over 10 ampère stroom, een eigen of gedeeld watertappunt en 1 parkeerplaats voor 1 auto. Optioneel beschikt u ook over een televisie aansluiting en mag uw huisdier ook mee op vakantie in september.

Een accommodatie huren in de nazomer

Toch liever een accommodatie huren in september? Dan heb je bij ons de keuze uit chalets, lodges en vakantiehuizen. Maar ook een stoere glampingtent behoord tot de mogelijkheden. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 7 personen. In alle accommodaties geniet u van comfortabele bedden, een (kleine) keuken en een buitenruimte in de vorm van een terras of veranda. Dat is pas relaxen! En wilt u met de hond op vakantie? In een aantal accommodaties is uw trouwe viervoeter van harte welkom tijdens uw vakantie in september.