Recreatiepark Duinhoeve

Zomervakantie

  • Onbezorgde zomervakantie in Brabant
  • Zwembad met piratenschip
  • Animatie team aanwezig (15 juli t/m 24 augustus)

Zomervakantie in Brabant

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor de zomervakantie? Kom dan naar Recreatiepark Duinhoeve; een familiecamping in Brabant welke de ideale uitvalsbasis vormt voor uw zomervakantie in Brabant. Vanaf onze camping loopt u zó de Loonse en Drunense Duinen in. Maak prachtige wandelingen en fietstochten of interessante natuurexcursies. Maar ook kunt u genieten van gezelligheid in de Brabantse steden. Ontdek deze zomer Brabant vanaf Recreatiepark Duinhoeve!

Tijdens de zomervakantie in Noord-Brabant verveelt u zich geen moment op ons park. Beleef veel zwemplezier in het verwarmde openluchtzwembad met piratenschip, klim en klauter in de speeltuinen, speel fanatieke wedstrijdjes op het sportveld of doe mee met het enthousiaste animatieteam die leuke activiteiten organiseren voor de kids. Bent u klaar voor dit zomerse avontuur in Brabant?

➡️  Tip: profiteer van 20% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten in een accommodatie.

Boek uw zomervakantie in Brabant

Deze zomer naar de camping in Brabant

Bij Recreatiepark Duinhoeve kampeert u in het groen op ruime kampeerplaatsen voorzien van 10 ampère stroom, eigen of gedeeld watertappunt, televisie aansluiting en er is bijna overal gratis wifi op het park. Zo ontbreekt het u aan niets op onze camping in de zomervakantie. U kunt komen kamperen tijdens de zomervakantie in Brabant met uw eigen tent, caravan of camper. Wij bieden twee typen kampeerplaatsen; Plus & Comfort, en een speciale camperplaats. Op ons vakantiepark in Brabant geniet u pas echt van een zomervakantie in eigen land!

Accommodatie huren in de zomervakantie

Ervaar een extra comfortabele zomer in Brabant en kies voor het huren van een accommodatie. Een accommodatie huren in de zomervakantie in Brabant bij Recreatiepark Duinhoeve betekent dat u bent voorzien van diverse gemakken. Een eigen badkamer, een keuken met apparatuur en inventaris en een terras of veranda met meubilair zijn slechts enkele comfortabele voorzieningen van uw vakantiehuis. Deze zomer wel genieten van comfortabele gemakken, maar het kampeergevoel toch niet willen missen? Kies dan voor een glampingvakantie in een van onze stoere safaritenten