• Onbezorgde zomervakantie in Brabant
  • Zwembad met piratenschip
  • Speciale acties in de zomer

Zomervakantie in Brabant

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor de zomervakantie? Kom dan naar Recreatiepark Duinhoeve; een familiecamping in Brabant welke de ideale uitvalsbasis vormt voor uw zomervakantie in Brabant. Vanaf onze camping loopt u zó de Loonse en Drunense Duinen in. Maak prachtige wandelingen en fietstochten of interessante natuurexcursies. Maar ook kunt u genieten van gezelligheid in de Brabantse steden. Ontdek deze zomer Brabant vanaf Recreatiepark Duinhoeve!

Tijdens de zomervakantie in Noord-Brabant verveelt u zich geen moment op ons park. Beleef veel zwemplezier in het verwarmde openluchtzwembad met piratenschip en glijbanen, klim en klauter in de speeltuinen, speel fanatieke wedstrijdjes op het sportveld of doe mee met het enthousiaste animatieteam die leuke activiteitenmiddagen organiseren voor de kids. Bent u klaar voor dit zomerse avontuur in Brabant?

➡️  Tip: profiteer van 20% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten in een accommodatie

Boek uw zomervakantie in Brabant

Deze zomer naar de camping in Brabant

Bij Recreatiepark Duinhoeve kampeert u in het groen op ruime kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère stroom, eigen of gedeeld watertappunt, televisie aansluiting, gratis wifi en parkeergelegenheid voor 1 auto. Zo ontbreekt het u aan niets op onze camping in de zomervakantie. U kunt komen kamperen tijdens de zomervakantie in Brabant met uw eigen tent, caravan of camper. Wij bieden twee typen kampeerplaatsen; basic & comfort, en een speciale camperplaats. Op ons vakantiepark in Brabant geniet u pas echt van een zomervakantie in eigen land!

 
Kom kamperen in de zomervakantie
 

Huisje huren in de zomervakantie

Ervaar een extra comfortabele zomer in Brabant en kies voor het huren van een vakantiehuisje. Een huisje huren in de zomervakantie in Brabant bij Recreatiepark Duinhoeve betekent dat u bent voorzien van diverse gemakken. Een eigen badkamer, een keuken met apparatuur en inventaris en een terras of veranda met meubilair zijn slechts enkele comfortabele voorzieningen van uw vakantiehuis. Deze zomer wel genieten van comfortabele gemakken, maar het kampeergevoel toch niet willen missen? Kies dan voor een glampingvakantie in een van onze stoere safaritenten

 
Boek een vakantiehuis in de zomer