Recreatiepark Duinhoeve
Camping met hond

Genieten op een camping samen met uw hond

  • Huisdiervriendelijk vakantiepark
  • Hondenlosloopgebieden in de omgeving
  • 2 huisdieren toegestaan

Kamperen samen met uw trouwe viervoeter 🐶

Bent u op zoek naar een onvergetelijke kampeerervaring samen met uw hondenvriend? Dan verwelkomen wij u graag bij Recreatiepark Duinhoeve, gelegen nabij het bruisende Tilburg. Onze huisdiervriendelijke camping bevindt zich direct aan de rand van een uitgestrekt recreatiegebied met maar liefst vier speciale hondenlosloopgebieden. Op slechts tien minuten loopafstand treft u een uitgestrekt terrein aan, compleet met een ruime zandvlakte en een vennetje. Hier kunnen honden rennen, ravotten, en nieuwe viervoetige vriendjes ontmoeten. Hopelijk zien we u snel, samen met uw hond, op ons vakantiepark in Brabant!

Op stap met uw harige avonturier! 🐕

Een vakantie met uw trouwe viervoeter in Brabant belooft een geweldige ervaring te worden, zowel voor u als uw hond. Verken samen de adembenemende natuur en laat je verrassen door de meest betoverende wandelroutes. Laat je hond vrijuit ravotten in de bossen, werp samen ballen in het kabbelende water, en geniet 's avonds van pure ontspanning op onze prachtige camping.

De leukste wandelgebieden ⤵

🌾

Loonse en Drunense Duinen

Geniet van uitgestrekte zandvlaktes en bossen. Er zijn twee hondenloslooproutes en een groot gebied waar honden los kunnen spelen.

🌿

Huis Ter Heide

Een natuurreservaat in de buurt van Tilburg. Er zijn wandelpaden en een variatie aan landschappen. Honden moeten hier wel aan de lijn blijven.

🌲

Oisterwijkse Bossen en Vennen

In dit prachtige natuurgebied wandelt u door bossen en langs vennen. Houd u hondenvriend hier wel aan de lijn om de natuur te beschermen.

Verblijven bij Duinhoeve 🏕️

De warme en gastvrije sfeer van onze camping laat u direct thuisvoelen te midden van Brabantse gezelligheid. Op ons park vindt u een verwarmd buitenzwembad met een peuterbad, tal van speeltuinen om te ontdekken, en een overheerlijk Smulhuis waar uw smaakpapillen verwend worden. In het Mol-veld, waar de meeste van onze plus-plaatsen zich bevinden, vindt u twee moderne sanitaire gebouwen.

Bent u opzoek naar een gezellige campingsfeer maar ervaart u liever wat meer comfort? Wij hebben ook een aantal accommodaties waar uw trouwe viervoeter ook harstikke welkom is. 

Vind uw ideale verblijf samen met uw huisdier ⬇️

Wat eerdere hondenbaasjes ons vroegen ⤵

🐶 Wat kan ik samen met mijn hond doen in de omgeving?

 In de omgeving van onze camping zijn maar liefst 4 hondenlosloopgebieden. Dé ideale plek waar uw hond kan spelen en rennen! U kunt heerlijk wandelen bij de Loonse en Drunense Duinen. Of bezoek steden zoals 's-Hertogenbosch of Tilburg

⛺️ Wat is er te doen in de omgeving?  

Naast wandelen met uw hond is er nog genoeg te beleven! Er zijn verschillende leuke dagjes uit voor u en de kinderen. De Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen vlakbij onze kindercamping in Brabant! Of bezoek kastelen en musea zoals Slot Loevenstein of Kasteel Heeswijk. 

🐕 Hoeveel honden mogen mee naar Duinhoeve?

Op ons vakantiepark zijn 2 huisdieren toegestaan. Geeft u het bij het reserveren even aan als u trouwe viervoeter mee komt?