Recreatiepark Duinhoeve
Overnachten bij de Beekse Bergen

Overnachten dichtbij de Beekse Bergen

  • 20 min. vanaf de Beekse Bergen
  • Sfeervolle accommodaties
  • Verwarmd openlucht zwembad

Overnachten vlakbij Safaripark Beekse Bergen

Wilt u graag nabij Safaripark Beekse Bergen overnachten? Kom dan naar Recreatiepark Duinhoeve. Ons park ligt op slechts 20 minuten rijden van de Beekse Bergen. Wie weet kunt u de leeuwen ‘s nachts wel horen brullen! Op ons vakantiepark nabij Beekse Bergen kunt u terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Als u niet over een eigen kampeermiddel beschikt maar toch het kampeergevoel wilt ervaren, kunt u bij ons ook een glamping accommodatie huren. Toch nóg iets meer comfort tijdens uw overnachting dichtbij de Beekse Bergen? Kies dan uit één van onze accommodaties, variërend van een duinvilla, chalet en vakantiehuis bij de Beekse Bergen! Graag tot ziens bij Recreatiepark Duinhoeve tijdens uw vakantie in de buurt van Beekse Bergen.

Boek uw overnachting nabij Beekse Bergen ⤵

Zoek & Boek

Huisje in de buurt van de Beekse Bergen

Wanneer u kiest voor een vakantie in de buurt van de Beekse Bergen kunt u op ons vakantiepark kiezen uit een kampeerplaats, glamping accommodatie of een huisje dichtbij de Beekse Bergen. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en hebben allemaal 10 ampère stroom, een televisie aansluiting en een eigen of gedeeld watertappunt. Onze accommodaties op ons vakantiepark nabij de Beekse Bergen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en variëren van basic tot luxe.

Na een spannende dag bij de Beekse Bergen kunt u heerlijk uitrusten op ons vakantiepark. Geniet van ons buitenzwembad, loop of fiets naar de Loonse en Drunense Duinen of geniet van een heerlijk diner in ons Smulhuis. De kinderen kunnen zich vermaken in één van de vele speeltuinen, een wedstrijdje doen wie het hoogst kan springen op onze airtrampoline of een kijkje nemen bij ons animatieteam. Kortom, kom overnachten dichtbij de Beekse Bergen voor een welverdiende vakantie!

Faciliteiten van Recreatiepark Duinhoeve:

🏊  Buitenzwembad met piratenschip
🎭  Enthousiast animatieteam (schoolvakanties)
🍔  Smakelijk Smulhuis
🎠  Speeltuinen
🌻  Natuurbelevingstuin
🚲  Fiets-/skelterverhuur
⚽  Diverse sportfaciliteiten
🌐  Gratis wifi

Sfeerimpressie van ons vakantiepark nabij de Beekse Bergen 📸

To do's in de omgeving van ons park nabij Safaripark Beekse Bergen

Ten eerste natuurlijk een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen! Ga op safari en kom oog in oog te staan met de wilde dieren van de Beekse Bergen! Prikkel al uw zintuigen tijdens de indrukwekkende safari’s door de Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met uw eigen auto, stap in de safaribus of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Elke safari is uniek! Maar ook een bezoek aan de plaatsen Udenhout, Den Bosch, Tilburg en het pittoreske Heusden mag niet ontbreken tijdens uw overnachting nabij de Beekse Bergen! Of ontdek de vele kastelen en musea die de omgeving rijk is. Waan u terug in het verleden! Een uitstapje is eenvoudig gemaakt vanaf uw kampeerplaats of vanuit uw huisje bij de Beekse Bergen. Wanneer gaat u op vakantie naar Recreatiepark Duinhoeve om dit alles te ontdekken?

Veelgestelde vragen over overnachten in de buurt van Beekse Bergen:

🦒 Waar kan ik goedkoop overnachten dichtbij de Beekse Bergen?

Bent u op zoek naar een goedkope overnachting in de buurt van Safaripark Beekse Bergen? Op nog geen half uur rijden van Beekse Bergen bevindt zich de leuke familiecamping Duinhoeve. Bij ons kunt u verblijven in een compleet ingerichte accommodatie en natuurlijk kunt u ook kamperen met uw eigen kampeermiddel. Een overnachting dichtbij Beekse Bergen boekt u eenvoudig en veilig online op onze website.

🏠 Waar boek ik een last minute overnachting in de buurt van de Beekse Bergen?

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan Safaripark Beekse Bergen en zoekt u hierbij nog een last minute overnachting? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres. Boek een verblijf in een vakantiehuisje of kom kamperen met een eigen tent, caravan of camper. Recreatiepark Duinhoeve ligt op nog geen half uurtje rijden van Safaripark Beekse Bergen.