Bent u opzoek naar een camping of vakantiehuis vlakbij de Beekse Bergen? Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse mogelijkheden voor een overnachting in de buurt van de Beekse Bergen. U kunt kamperen in uw eigen tent of caravan of in een van onze huurtenten. U kunt ook overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een duinvilla, chalet of vakantiehuis.

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek
Gaat u op avontuur door Brabants Afrika bij Safaripark Beekse Bergen of kiest u voor speel- en strandplezier bij Speelland Beekse Bergen? Vanuit ons recreatiepark bent u in ongeveer 20 minuten bij de Beekse Bergen. Laat de pret beginnen!

Heerlijk op vakantie
Na een dagje Beekse Bergen is het heerlijk vertoeven op ons recreatiepark. Geniet in ons buitenzwembad, loop of fiets naar de dichtbij gelegen Loonse en Drunense Duinen of geniet van een heerlijke lunch of diner in onze brasserie. De kinderen kunnen zich vermaken in een van de vele speeltuinen, op de air trampoline of ze doen gezellig mee met ons animatieteam. Kortom Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar u de Brabantse gastvrijheid echt kunt ervaren! 

De Beekse Bergen ligt op 20 minuten rijden van Recreatiepark Duinhoeve
 
De Beekse Bergen ligt op 20 minuten rijden van Recreatiepark Duinhoeve