Recreatiepark Duinhoeve
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier treft u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons: (013-5111363) of stuur een e-mail info@duinhoeve.nl. Wij helpen u graag. 

De vragen zijn verdeeld in [algemeen], [kamperen] en [verhuur].

Algemeen

Biljetten van 200 of 500 euro worden niet geaccepteerd.

Biljetten van 200 euro of 500 euro worden bij de receptie niet geaccepteerd als betaalmiddel. 

Is BBQ 'en toegestaan?

BBQ'en is toegestaan mits we geen Fase 2/code rood hebben van www.natuurbrandrisico.nl. Het kan zijn dat in droge, warme periodes het niet is toegestaan. Dit kunt u altijd op de website van Natuurbrandrisico in de gaten houden of navragen bij de receptie.

ALLEEN GASBARBECUE'S ZIJN TOEGESTAAN.

BBQ-EN MET BRIKETTEN EN/OF HOUTSKOOL IS NIET TOEGESTAAN OP DUINHOEVE VANWEGE VEILIGHEIDSREGELS.

Voor de veiligheid dient er altijd een emmer water bij de BBQ te staan. 

Wij verhuren/verkopen zelf geen BBQ's of materialen hiervoor. 

Hoe download ik de App?

U gaat in uw App/Playstore en tikt bij zoeken ''Great Stay'' in. Deze downloadt u. Vervolgens kunt u deze openen en ons park zoeken. U kiest de gewenste taal en of u pushmeldingen wilt ontvangen.

In onze App vindt u alle informatie die u nodig heeft, maar ook kunt u broodjes bestellen en inschrijven voor sommige animatie aktiviteiten. 

Kan ik boeken voor werknemers of voor een tijdelijke woning?

Nee, verblijf op Duinhoeve mag conform het lokale overheidsbeleid alleen voor recreatieve doeleinden.

Tijdelijke huisvestiging of verblijf voor werknemers is niet toegestaan. 

Wij zijn genoodzaakt indien blijkt dat dit niet het geval is, uw verblijf te beëindigen. Indien u bij Duinhoeve een reservering maakt, verklaart u tevens dat u akkoord gaat met deze huisregel. Het is mogelijk dat wij u verzoeken om de verklaring hiervoor te ondertekenen en in te leveren bij de receptie.

Is het mogelijk buiten openingstijden van de receptie te arriveren?

Ja, dit is mogelijk in overleg met de receptie. Onze receptie is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Indien u na sluitingstijd van de receptie arriveert, dan dient u vooraf contact op te nemen met de receptie (telefoon: 013-5111363). U ontvangt dan een code van één van onze (witte) nachtkluizen (deze hangen rechts naast de deur van de receptie) waarin u uw pasje(s) en/of sleutels met plattegrond kunt vinden.  

Is het mogelijk om 2 kampeerplaatsen of accommodaties tegelijk te reserveren?

Indien u online boekt, kunt u slechts 1 plaats per keer reserveren. U kunt natuurlijk wel 2 losse reserveringen maken. In het opmerkingenveld kunt u aangeven dat de reserveringen bij elkaar horen (d.m.v. vermelding van de familie naam).

Is er een animatieteam aanwezig en wanneer?

Lees alles over ons animatieprogramma op deze pagina: animatie >>

Parkeermunten

Het tarief voor een parkeermunt is 4 euro . 

Is er wifi op het park?

Op bijna het gehele het park is er een gratis basis Wifi netwerk beschikbaar. Onze huuraccommodaties (m.u.v. Glamping Lodges, Fun Lodges, Summer Lodges, Safaritenten en Tentvilla's) beschikken over een eigen wifi modem. In uw accommodatie ligt een welkomstmap waarin u de inlogcode kunt vinden.

Het basis netwerk is bedoeld om een appje, sociale media, e-mail etc. te bekijken, maar niet om te streamen, films te downloaden of uploaden . Het Wifi netwerk is : Duinhoeve- Gast met wachtwoord : 12345678

Zijn huisdieren toegestaan?

Op de kampeerplaatsen zijn maximaal 2 huisdieren per kampeerplaats toegestaan tegen betaling van een toeslag. 

In de meeste huuraccommodaties zijn huisdieren NIET toegestaan. In een paar types huuraccommodaties en huurtenten wel. Dit vindt u terug in het accommodatie overzicht.

 

Moet er een borg betaald worden?

Ja, voor kampeerplaatsen is dit nodig voor het gebruik van een douchepasje / slagboompasje. Wij vragen €10,- borg per pasje (max. 2 pasjes per plaats). De borg krijgt u weer terug bij het uitchecken indien u het pasje onbeschadigd inlevert.

Het is mogelijk dat er een borg van €100,00 gevraagd wordt per accommodatie. Dit geldt sowieso voor groepen en festivalgasten. 

Mag de auto bij mijn plaats worden geparkeerd?

Ja, er mag 1 auto bij of vlakbij uw plaats of accommodatie geparkeerd worden. Extra auto's kunt u op de algemene parkeerplaats parkeren tegen een vergoeding van € 4,00 per uitrijmunt. Bij sommige accommodaties is het mogelijk om een 2auto te parkerent. Dit kunt u aanvragen bij de receptie.

Dient er vooruit betaald te worden? Zo, ja hoeveel?

Ja, het volledige bedrag dient vooraf betaald te worden. Nadat uw reservering geplaatst is, verzoeken wij u de helft van het totaalbedrag (alsook het totaalbedrag van de eventueel afgesloten annuleringsverzekering) binnen 14 dagen na reserveringsdatum te voldoen. De andere helft dient 4 weken voor aankomst voldaan te zijn. Het gemakkelijkste is om via de betaallink in de bevestigingsmail uw betaling te verzorgen. Indien u enkele dagen voor aankomstdatum boekt, dient u direct het volledige bedrag te betalen. 

Worden alleen reizende jongeren geaccepteerd?

Alleen reizende jongeren zijn niet toegestaan. Er dient minimaal één persoon bij te zijn van 21 jaar of ouder.

Zij dienen er wel rekening mee te houden dat zij op een familiepark verblijven. Groepen jongeren zijn niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om vrijgezellen- of andere feestjes te houden op Recreatiepark Duinhoeve. Bij overlast is het mogelijk dat u van het park verwijderd wordt zonder compensatie. 

Kamperen

Wat zijn de aankomst en vertrektijden voor een kampeerplaats?

Inchecken kampeerplaats: vanaf 13.00 uur

Uitchecktijd kampeerplaats: Vóór 12.00 uur

In overleg kan een laat vertrek bijgeboekt worden. Hiervoor wordt een toeslag van €19,00 berekend voor 2 personen. Eventuele extra personen betalen € 9,50 p.p. bij. U kunt dan tot maximaal 17.00 uur blijven. 

Tijdens drukke (vakantie)periodes kan het zijn dat een laat vertrek niet mogelijk is. 

Na het uitchecken kunt u geen gebruik meer maken van onze faciliteiten van het park. U kunt uw camper/caravan/aanhangwagen niet parkeren op onze centrale parkeerplaats. 

Wat is de afmeting van een kampeerplaats?

de oppervlakte is ongeveer 100m². U dient tussen de palen met rode doppen uw kampeermiddel plus auto of bijzettentje te plaatsen ( ook de scheerlijnen dienen op uw plaats te blijven). 

Is de camping geschikt voor mindervaliden?

De huuraccommodaties hebben GEEN speciale voorzieningen voor mindervaliden en zijn alleen toegankelijk via een opstapje.

Voor de kampeerplaatsen is er een aangepast sanitairgebouw bij het veld Uil. In het Smulhuis is een mindervalide toilet aanwezig. Verder  zijn er geen mindervalide voorzieningen aanwezig. 

Hoeveel ampère stroom is er?

Elke kampeerplek heeft de beschikking over 10 ampère stroom. Het kampeertarief is inclusief elektra verbruik. M.u.v. voorseizoen- seizoenplaatsen en jaarplaats. Op het veld Kikker is momenteel nog 10 amp. elektra aansluiting aanwezig

 

Heb ik eigen water, afvoer, elektra en tv-aansluiting?

Onze Comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van eigen water, afvoer, elektra en tv-aansluiting. De Plus kampeerplaatsen zijn voorzien van eigen elektra, een gedeeld watertappunt en staan op het veld Mol. 

Mag er een bijzettentje bij mijn kampeermiddel geplaatst worden?

Er mag 1 bijzettentje bij uw kampeerplaats gezet worden, echter mag deze niet groter zijn dan 4 m2 en dient het een punt- of koepelmodel te zijn.  Houd er wel rekening mee dat uw auto ook op de plaats geparkeerd dient te worden. 

Moet ik mijn kampeermiddel op een bepaalde wijze plaatsen?

Ja, plaats uw kampeermiddel zover mogelijk naar achteren met de achterzijde naar de beplanting aan. Laat geen scheerlijnen of bijzettentjes uitkomen op de plaats van uw buren. Het is de bedoeling dat u met de opening van de tent/caravan naar andere kampeerders toe wijst. De plaatsen zijn tussen de paaltjes met rode doppen in. 

Verhuur

Wat zijn de aankomst en vertrektijden voor een huuraccommdatie?

Inchecktijd huuraccommodatie/huurtent: Vanaf 15.00 uur

Uitchecktijd huuraccommodatie/huurtent: Vóór 10.00 uur

Een vroege aankomst (vanaf 12:00 uur) en/ of later vertrek (tot 14:00 uur) is mogelijk op basis van beschikbaarheid en in overleg met de receptie. 
De extra kosten hiervan zijn afhankelijk van het type accommodatie.

Tijdens drukke (vakantie)periodes kan het zijn dat een vroege aankomst en/of laat vertrek niet mogelijk is. 

Na het uitchecken kunt u geen gebruik meer maken van onze faciliteiten van het park. 

Moet ik de eindschoonmaak zelf verzorgen?

De eindschoonmaak  is verplicht . De vergoeding hiervoor hangt af van het type accommodatie dat u heeft geboekt. U dient zelf wel de normale zaken te verzorgen zoals zelf het afval naar de juiste containers af te voeren, eventuele gehuurde lakenpakketten bij elkaar te verzamelen bij vertrek, afwassen en vegen/stofzuigen. Inventaris in de juiste kastjes opbergen. 

Is het toegestaan om met meer dan het maximum aantal personen te verblijven?

Nee, de accommodaties zijn ingericht op het aangeven aantal personen. Er mogen het aantal personen in verblijven voor zover er bedden aanwezig zijn. Er is een uitzondering dat bij sommige accommodaties er nog 1 baby , die in een campingbed slaapt,  als extra persoon mag verblijven. Dit is uitsluitend mogelijk na overleg en toestemming van de receptie. 

Is het mogelijk om een campingbedje in de slaapkamer te plaatsen?

In een aantal accommodaties is het mogelijk om een campingbedje te plaatsen. Dit staat per type accommodatie aangegeven in de omschrijving. U kunt dit zelf meenemen of bij ons reserveren voor €12,50. Indien u twijfelt over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

Moet ik mijn eigen lakens en handdoeken meenemen?

Kussens en dekbedden zijn aanwezig in alle huuraccommodaties en tenten. In sommige accommodaties zijn 2 persoons bedden/matrassen aanwezig, in andere accommodaties zijn 1-persoons bedden/matrassen aanwezig.  Kijk hiervoor bij de beschrijving van huuraccommodaties. 

Het is mogelijk om lakenpakketten te huren à €12,50 per persoon.
Ook is het mogelijk om handdoekensets te huren à € 7,50 per pakket. Een keukenpakket (1 keukendoek en 1 theedoek) is te huur voor € 5.50 euro per pakket. 

U mag dit natuurlijk ook zelf meenemen. 

Mag er een bijzettentje bij mijn accommodatie geplaatst worden?

Nee, bij onze accommodaties en huurtenten zijn bijzettentjes niet toegestaan.

Omboekkosten bijboeken

Omboekkosten bijboeken

Het is mogelijk om op het moment van reserveren "omboekkosten" bij te boeken voor het tarief van 24,50 euro per plaats. Hiermee kunt u tot 7 dagen voor aankomstdatum uw boeking verzetten naar een andere periode in hetzelfde jaar. Indien u dit niet op het moment van reserveren bijboekt, worden de normale annuleringsvoorwaarden van de Recron Voorwaarden gehanteerd. 

het is niet mogelijk om met een kinderwagen of buggy door de poort naar het zwembad te komen

HET IS NIET MOGELIJK OM MET EEN KINDERWAGEN OF BUGGY DOOR DE TOEGANGSCONTROLE NAAR HET ZWEMBAD TE GAAN. ER IS EEN OPSTELSTROOK VOOR KINDERWAGENS/BUGGY'S  BUITEN DE POORT. U KUNT WEL EEN MAXI COSI MEENEMEN.