Recreatiepark Duinhoeve

Het Smulhuis

Bij Het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs. In de app van Recreatiepark Duinhoeve kunt u o.a. de menukaart vinden. Voor het downloaden van de app, kijk bij veelgestelde vragen. Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

 

Het Smulhuis gaat vanaf 1 april weer beperkt open (alleen in de weekenden). Tijdens vakanties en feestdagen zijn we ruimer geopend. 

 Openingstijden:

Maandag 5 juni Gesloten
Dinsdag 6 juni Gesloten
Woensdag 7 juni Gesloten
Donderdag 8 juni Gesloten
Vrijdag 9 juni 17.00 - 20.00
Zaterdag 10 juni

17.00 - 19.30

*Alleen cafetaria

Zondag 11 juni 17.00-19.00

 

* Zaterdag 10 juni is Het Smulhuis alleen geopend voor cafetaria bestellingen. Menu's, pizza's en pasta's zijn dan helaas niet mogelijk.

Belangrijk om te weten:

- Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

- Indien het Smulhuis gesloten is, kunt u een flesje drinken, koffie/thee to-go of ijsje kopen bij de receptie (alleen afhaalmogelijkheid) 

- Afhankelijk van de drukte kunnen de openingstijden aangepast worden.

- Er worden lege statiegeld flesjes en blikjes verzameld voor Kika. U steunt daarmee het onderzoek voor behandeling van KinderKanker. Er zijn speciale containers aanwezig in de horeca en receptie waarin u deze blikjes en flesjes kunt deponeren. 

Sfeerimpressie