Recreatiepark Duinhoeve

Het Smulhuis

Bij Het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs. In de app van Recreatiepark Duinhoeve kunt u o.a. de menukaart vinden. Voor het downloaden van de app, kijk bij veel gestelde vragen. Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

Het Smulhuis gaat vanaf 23 maart 2024 weer beperkt open (alleen in de weekenden). Tijdens vakanties en feestdagen zijn we ruimer geopend. 

Geopend:

Maandag t/m donderdag: Gesloten

Vrijdag       17.00 - 20.00 uur

Zaterdag    12.00 - 20.00 uur 

Zondag      Gesloten 

 

vervolg openingsdagen en tijden volgen nog. 

 

Belangrijk om te weten:

- Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

- Indien het Smulhuis gesloten is, kunt u een flesje drinken, koffie/thee to-go of ijsje kopen bij de receptie (alleen afhaalmogelijkheid) 

- Afhankelijk van de drukte kunnen de openingstijden aangepast worden.

- Er worden lege statiegeld flesjes en blikjes verzameld voor de stichting ALS. U steunt daarmee het onderzoek voor behandeling van patienten die te maken met deze aandoening. Er zijn speciale containers aanwezig in de horeca en receptie waarin u deze blikjes en flesjes kunt deponeren. 

indien er teweinig belangstelling is voor de horeca, worden de openingstijden aangepast. 

Sfeerimpressie