Recreatiepark Duinhoeve

Het Smulhuis

Bij Het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs. In de app van Recreatiepark Duinhoeve kunt u o.a. de menukaart vinden. Voor het downloaden van de app, kijk bij veelgestelde vragen. Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

Het Smulhuis gaat vanaf 1 april weer beperkt open (alleen in de weekenden). Tijdens vakanties en feestdagen zijn we ruimer geopend. 

 Openingstijden:
In de maand september is de horeca enkele uurtjes in de weekenden geopend.

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september gesloten

Zaterdag 23 september 17.00 - 19.00
Zondag 24 september Gesloten

 

M.i.v. zondag 24 september is de horeca gesloten tot 23 maart 2024. 

Belangrijk om te weten:

- Wij hebben geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

- Indien het Smulhuis gesloten is, kunt u een flesje drinken, koffie/thee to-go of ijsje kopen bij de receptie (alleen afhaalmogelijkheid) 

- Afhankelijk van de drukte kunnen de openingstijden aangepast worden.

- Er worden lege statiegeld flesjes en blikjes verzameld voor Kika. U steunt daarmee het onderzoek voor behandeling van KinderKanker. Er zijn speciale containers aanwezig in de horeca en receptie waarin u deze blikjes en flesjes kunt deponeren. 

indien er teweinig belangstelling is voor de horeca, worden de openingstijden aangepast. 

Sfeerimpressie