Recreatiepark Duinhoeve
Recreatiepark Duinhoeve

Nieuws

Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

Bereikbaarheid:
Indien u op Duinhoeve aanwezig bent en u heeft een vraag, dan kunt u die het beste telefonisch doorgeven. Bel : 013-5111363.

Openingstijden receptie:
Zie contact pagina

 

Overig:

- U dient altijd de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen !

- Parkeermunten zijn verkrijgbaar voor 4 euro per stuk bij de automaat langs de receptiedeur. U dient contant en gepast te betalen (er is geen wisselgeld in de automaat). Per kampeerplaats ontvangt u een slagboompasje (borg 10 euro) zodat u voor 1 auto toegang heeft tot het campinggedeelte en parkeerplaats.

H-APP-Y Holiday!

Wij bezorgen u graag een h-app-y Holiday! En daarom maakten we een handige Duinhoeve App waarmee we u tijdens uw vakantie graag op de hoogte houden en u kunt precies zien wat er op ons park en in de omgeving te doen is. Ook broodjes bestellen via de App is mogelijk.

Verder vindt u een handig ABC, openingstijden, animatieprogramma en een plattegrond van het park. Een goed begin van uw vakantie begint met het downloaden van de gratis Duinhoeve App!

Scan een van onderstaande QR codes om de ''Great Stay'' App te downloaden. Vervolgens kunt u ons park vinden.

                                

       Android                                                  Apple

Animatie

Er is een animatieprogramma in de periode 28 april t/m 3 mei. In de periode 9 mei t/m 11 mei (Hemelvaartweekend), 18 en 19 mei (Pinksterweekend) en zomervakantie 13 juli t/m 22 augustus 2024 voor de kinderen (4- 12 jaar). kijk op onze app voor de juiste dagen en tijden.

Huuraccommodaties

Onze huuraccommodaties zijn boekbaar voor korte of langere vakanties , en alleen voor recreatief verblijf. Groepen jongeren zonder begeleiding zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om op Duinhoeve vrijgezellen of andere feestjes te houden. Het is mogelijk dat er een borg van €100 per accommodatie wordt gevraagd en er extra regels m.b.t. het verblijf gelden. WE ZIJN WEER DAGELIJKS BOEKBAAR !

Festivals in de omgeving

In deze periodes zullen er diverse festivalgasten op ons park verblijven. Het kan daarom minder rustig zijn dan u op Recreatiepark Duinhoeve gewend bent.

Komende Festival in weekenden 2024:

  • Rebirth Festival: 12 april t/m 14 april 
  • Roadburn Festival: 18 april t/m 21 april 
  • Intents Festival: 31 mei t/m 2 juni
  • Best Kept Secret: 7 juni t/m 9 juni
  • Awakenings Summer Festival: 5 t/m 7 juli
  • Decibel Outdoor: 16 augustus t/m 18 augustus
  • Draaimolen Festival Tilburg: 6 & 7 september

Voor al onze festivalgasten vragen wij een borgsom van €100,00 per accommodatie. 

Wij hanteren extra regels m.b.t. het verblijf van festivalgasten en groepsboekingen.  

NIEUW ;

HET IS NIET MOGELIJK OM MET EEN KINDERWAGEN OF BUGGY DOOR DE TOEGANGSCONTROLE NAAR HET ZWEMBAD TE GAAN. ER IS EEN OPSTELSTROOK VOOR KINDERWAGENS/BUGGY'S  BUITEN DE POORT. U KUNT WEL EEN MAXI COSI MEENEMEN. 

Zwembad

Zwembad

Vanaf zaterdag 27 april t/m uiterlijk 1 september is het zwembad geopend. VANWEGE ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN IS HET ZWEMBAD MOMENTEEL GESLOTEN TOT MINIMAAL DINSDAG 4 JUNI. AFHANKELIJK VAN HET VERLOOP VAN DE WERKZAAMHEDEN KAN HET ZIJN DAT HET ZWEMBAD HELAAS LANGER GESLOTEN DIENT TE BLIJVEN. HET IS NIET MOGELIJK OM MET EEN KINDERWAGEN OF BUGGY DOOR DE TOEGANGSCONTROLE NAAR HET ZWEMBAD TE GAAN. ER IS EEN OPSTELSTROOK VOOR KINDERWAGENS/BUGGY'S BUITEN DE POORT. U KUNT WEL EEN MAXI COSI MEENEMEN. Let op: Er is geen toezicht bij het zwembad!   
Meer

Tarief parkeermunt is 4 euro per munt voor extra auto op parkeerplaats.

Het Smulhuis

Het Smulhuis

Het Smulhuis gaat vanaf 1 april weer gedeeltelijk op en in de weekenden. Tijdens vakanties en feestdagen zijn we ruimer geopend.