Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

 

Laatste nieuws d.d. 18 juli 2022

Beste gasten, Wie ziek is of zieke huisgenoten heeft dient THUIS te blijven. . We gaan er vanuit dat u zelf ook uw eigen gezondheid in de gaten houdt en als u of uw huisgenoten besmet bent of bepaalde symptomen heeft u thuis blijft. BEREIKBAARHEID; Indien u op Duinhoeve aanwezig bent en u heeft een vraag, dan kunt u die het beste telefonisch doorgeven. Bel : 013-5111363. OVERIGEN; U dient altijd de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen ! Ter info: - Onze kampeervelden zijn weer geopend tot 25 september 2022 . - Onze huuraccommodaties zijn weer te boeken voor een korte of langere vakantie. - Het is mogelijk dat op het moment van verblijf de voorzieningen anders zijn dan op het moment van boeking ( afhankelijk van maatregelen /voorschriften van de overheid)

DUINHOEVE APP

In onze Duinhoeve app vindt u alle belangrijke informatie, openingstijden , animatieprogramma en kunt u broodjes bestellen. Download De ''Great Stay'' App in uw App/Playstore. Vervolgens kunt u ons park vinden.

NATUURBRANDRISICO ; OPEN VUUR IS VERBODEN

 

openingsdagen zwembaden ; tot 1 september 2022 zijn de buitenzwembaden geopend van 10.30- 20.00 uur.

Zwembad

LET OP: MET INGANG VAN MAANDAG 5 SEPTEMBER IS ONS ZWEMBAD GESLOTEN!! Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: Er is geen toezicht bij het zwembad! De actuele openingstijden vindt u in onze App. (Kijk bij veelgestelde vragen hoe u de App moet downloaden) Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park. T/m uiterlijk zondag 4 september is het zwembad geopend. (afhankelijk van het weer, sluit deze mogelijk eerder)

Meer

Het Smulhuis is na zondag 18 september gesloten. Wij zien u graag volgend seizoen weer terug!

openingsdagen receptie
openingsdagen receptie

De receptie is dagelijks bereikbaar tussen 9.00- 17.00 uur . Buiten deze tijden kunt u ons bereiken via de intercom langs de deur van de receptie OF telefonisch ( 013-5111363 ) voor dringende situaties als de receptie gesloten is. . Indien u een vraag heeft , stuur dan een mail naar info@duinhoeve.nl

huuraccommodaties

Onze huuraccommodaties zijn boekbaar voor korte of langere vakanties . Groepen jongeren zonder begeleiding zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om op Duinhoeve vrijgezellen of andere feestjes te houden. Het is mogelijk dat er een borg van 100 euro per accommodatie wordt gevraagd.