Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

 

CORONA VIRUS d.d 5 april 2020

Beste gasten, door het Corona Virus en de maatregelen van de overheid kunnen we ons voorstellen dat er vele vragen zijn omtrent verblijven in Brabant. Op dit moment is een verblijf op Duinhoeve NIET verboden door de overheid. Ons park is open onder strikte voorwaarden. Er gelden dus wel diverse maatregelen waar we ons allemaal strikt aan dienen te houden. Wij rekenen op uw medewerking en begrip ! Indien er een overtreding wordt geconstateerd bent u zelf verantwoordelijk voor de consequenties zoals een boete. Wij houden de media en overheid in de gaten en mocht blijken dat het niet meer mogelijk is om op Duinhoeve te verblijven, dan zullen we u daarvan op de hoogte stellen via onze website; www.duinhoeve.nl . IEDEREEN dient de maatregelen van de overheid te volgen ! Wie ziek is of zieke huisgenoten heeft dient THUIS te blijven. . We gaan er vanuit dat u zelf ook uw eigen gezondheid in de gaten houdt en als u of uw huisgenoten besmet bent of bepaalde symptomen heeft u thuis blijft. De 1.5 m. afstand houden dient ook strikt te worden gehanteerd op het hele park. ( m.u.v. gezinsleden ) . Er geldt een deurbeleid voor de receptie . De sanitairgebouwen en wasserette zijn gesloten. toeristisch nachtverblijven is niet toegestaan m.u.v. Kampeerders met een vaste plaats EN met eigen sanitairruimte in hun caravan dienen daarvan gebruik te maken en mogen nog verblijven op Duinhoeve. Onderverhuur van deze vaste plaatsen is niet toegestaan. . Kampeerders dienen dringend het deurbeleid toe te passen en de veilige afstand van 1.5 m. in acht te nemen en hygienisch te handelen. Het is dus NIET mogelijk om een kort verblijf te boeken op een kampeerveld t/m 10 mei 2020. Tevens worden samenkomsten van meer dan drie mensen buiten het eigen gezin / huishouden verboden. U kunt ook geen bezoek ontvangen. dit geldt voor alle gasten. Onze huuraccommodaties zijn gesloten t/m 10 mei 2020 . Kinderen tot en met 12 jaar mogen in de speeltuin spelen. Personen vanaf 13 jaar dienen 1,5 m. afstand te houden. Aangezien er meerdere speeltuinen op Duinhoeve zijn, adviseren wij om daar gebruik van te maken zodat er zoveel mogelijk spreiding is van personen. Indien u op Duinhoeve aanwezig bent en u heeft een vraag, dan kunt u die het beste telefonisch doorgeven. Bel : 013-5111363. U dient altijd de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen ! Hopelijk zijn de omstandigheden spoedig verbeterd waardoor iedereen weer kan genieten van een onbezorgde vakantie ! HOUD ONZE WEBSITE M.B.T. NIEUWS IN DE GATEN. SAMEN KOMEN WE ER WEL EN ZORG GOED VOOR ELKAAR ! Team Duinhoeve p.s. op basis van overheidsbeslissingen is onze horeca gesloten tot en met 28 april 2020. Afhankelijk van overheidsbeslissingen kan het zijn dat de horeca langer gesloten blijft. Tevens is het zwembad op basis van overheidsbeslissingen gesloten.

horeca nieuws

aangepaste openingsdagen: de horeca is tot 29 april 2020 gesloten. dit is afhankelijk van overheidsbeslissingen.

Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis

Het Smulhuis

VANWEGE HET CORONA VIRUS IS ONZE HORECA GESLOTEN TOT 29 APRIL. AFHANKELIJK VAN DE MAATREGELEN VAN DE OVERHEID ZAL DE HORECA MOGELIJK LANGER GESLOTEN ZIJN.

openingsdagen receptie

De receptie is gesloten m.u.v. Vrijdag en zaterdag 10.00- 16. 00 uur zondag; 10.00- 12.00uur . Telefonisch is onze receptie wel dagelijks bereikbaar voor dringende situaties. Er mag maximaal 1 persoon de receptie betreden. Overige personen dienen buiten op veilige afstand te wachten. ( min. 1,5 m. van elkaar). Binnen de receptieruimte dient u min. 1,5 m. afstand te houden van ons teamlid. Indien u een vraag heeft , stuur dan een mail naar info@duinhoeve.nl Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking Team Duinhoeve

Evenementen / festivals in de omgeving

in de periode van 5 tm 7 juni is het festival “ Intents “in Oisterwijk , en in de periode 21 tm 23 augustus het festival ‘ decibel” in de Beekse Bergen ( Hilvarenbeek) . In deze weekenden zullen er diverse festivalgangers op ons park verblijven en kan het daarom minder rustig zijn dan u op Duinhoeve gewend bent .