Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

Wijziging bestemmingsplan Duinhoeve

Sinds een aantal jaren is Duinhoeve bezig om een wijziging van het bestemmingsplan te realiseren. Dit is een langzaam en uitgebreid proces waarbij er diverse onderzoeken, aanpassingen en wetgeving aan ten grondslag ligt. Inmiddels zijn we in een fase waarbij er steeds meer duidelijkheid komt over de mogelijkheden. Een van de aanpassingen die voortvloeit uit het nieuwe bestemmingsplan is dat er een landschappelijke inpassing van de beplanting vereist is.
 

Groot groenonderhoud en landschappelijke inpassing van de beplanting.

In het najaar zijn we begonnen met het verwijderen van de groot deel van de vaste beplanting en worden er nieuwe inheemse beplanting ingeplant aan de buitenzijde van het park. Het zal natuurlijke een tijd duren voordat alles weer op hoogte is, maar uiteindelijk wordt het allemaal nog veel mooier !

Geluidsschermen.

Vanwege het nieuwe bestemmingsplan hebben we ook 2 geluidsschermen geplaatst. Een geluidsscherm staat bij de centrale parkeerplaats en een ander geluidsscherm staat bij het 8 pers. Vakantiehuis.
 

Online betalingen.

Sinds 1 januari 2018 zijn we van softwarepakket veranderd voor de reserveringen en financiële administratie. Hierdoor is het mogelijk om voortaan online te betalen. U vindt deze mogelijkheid in uw reserveringsbevestiging. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om zelf uw betaling over te maken. Wij verzoeken u dan wel om uw reserveringsnummer erbij te vermelden zodat de betaling op de juiste factuur wordt afgeboekt.