Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

 

horeca nieuws

aangepaste openingsdagen m.i.v. 1 september 2019

Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis
Het Smulhuis

Het Smulhuis

Bij Het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs. Geniet op het terras van oa. heerlijke lunchgerechten of andere hapjes en drankjes. Vanaf 1 september zal het Smulhuis alleen geopend zijn van vrijdag tot en met zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Vanaf 1 oktober is het Smulhuis gesloten tot 30 maart 2020
 

Online betalingen.

Sinds 1 januari 2018 zijn we van softwarepakket veranderd voor de reserveringen en financiële administratie. Hierdoor is het mogelijk om voortaan online te betalen. U vindt deze mogelijkheid in uw reserveringsbevestiging. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om zelf uw betaling over te maken. Wij verzoeken u dan wel om uw reserveringsnummer erbij te vermelden zodat de betaling op de juiste factuur wordt afgeboekt.

openingsdagen zwembaden ; tot 8 september 2019 zijn de buitenzwembaden geopend

Zwembad
Zwembad
Zwembad
Zwembad
Zwembad
Zwembad
Zwembad
Op het park

Zwembad

Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: er is geen toezicht bij het zwembad! Het zwembad is in 2019 geopend vanaf 21 april tot 1 september. Zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park.

vanaf 23 augustus is er geen animatieprogramma, maar er is natuurlijk volop vermaak in de speeltuinen

Animatie

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie , Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Meer