Nieuws

Alle nieuwtjes van Recreatiepark Duinhoeve!

 

Kerstwens

⭐️Namens Team Duinhoeve wensen wij u hele fijne feestdagen & een gelukkig, maar vooral gezond 2023!!!🎄⛄️🎅🎁

Wij kijken terug op een mooi jaar! Hopelijk mogen wij u (weer) ontvangen als gast of vaste gast op ons park!😁

⭐️Aangepaste openingstijden receptie:

Momenteel zijn wij van maandag t/m zaterdag aanwezig tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op zondagen zijn wij gesloten.

In de periode van 23 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.

Maandag 9 januari, maandag 16 januari en dinsdag 17 januari zijn wij gesloten. 

⭐️Heeft u onze App al gedownload?

Download de ‘’Great Stay’’ app in uw App/Playstore. Vervolgens kunt u ons park vinden!

Kerstwens

DUINHOEVE APP

In onze Duinhoeve app vindt u alle belangrijke informatie, openingstijden , animatieprogramma en kunt u broodjes bestellen. Download De ''Great Stay'' App in uw App/Playstore. Vervolgens kunt u ons park vinden.

NATUURBRANDRISICO ; OPEN VUUR IS VERBODEN

 

Laatste nieuws d.d. 8 december 2022

Beste gasten, Wie ziek is of zieke huisgenoten heeft dient THUIS te blijven. . We gaan er vanuit dat u zelf ook uw eigen gezondheid in de gaten houdt en als u of uw huisgenoten besmet bent of bepaalde symptomen heeft u thuis blijft. BEREIKBAARHEID; Indien u op Duinhoeve aanwezig bent en u heeft een vraag, dan kunt u die het beste telefonisch doorgeven. Bel : 013-5111363. OVERIGEN; U dient altijd de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen ! Ter info: - Onze kampeervelden zijn weer geopend vanaf 1 april 2023 . - Onze huuraccommodaties zijn weer te boeken voor een korte of langere vakantie vanaf half februari . - Het is mogelijk dat op het moment van verblijf de voorzieningen anders zijn dan op het moment van boeking ( afhankelijk van maatregelen /voorschriften van de overheid)

openingsdagen zwembaden ; de buitenzwembaden zijn geopend vanaf eind april tot 1 september 2023

Zwembad

Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: Er is geen toezicht bij het zwembad! De actuele openingstijden vindt u in onze App. (Kijk bij veelgestelde vragen hoe u de App moet downloaden) Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park. Van zaterdag 29 april t/m uiterlijk zondag 3 september is het zwembad geopend. (afhankelijk van het weer, sluit deze mogelijk eerder)

Meer

Het Smulhuis is weer open vanaf 1 april 2023. Wij zien u graag volgend seizoen weer terug!

openingsdagen receptie

Maandag t/m zaterdag: 10.00 uur - 16.00 uur Zondag: Gesloten van 23 december tot 2 januari is de receptie gesloten. Buiten deze tijden is er altijd iemand bereikbaar voor dringende zaken op: 013-5111363. Indien het antwoordapparaat aanstaat kiest u voor toets "1".

huuraccommodaties

Onze huuraccommodaties zijn boekbaar voor korte of langere vakanties , en alleen voor recreatief verblijf. Groepen jongeren zonder begeleiding zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om op Duinhoeve vrijgezellen of andere feestjes te houden. Het is mogelijk dat er een borg van 100 euro per accommodatie wordt gevraagd.