Bent u opzoek naar een camping of vakantiehuis vlakbij de Efteling? Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse mogelijkheden voor een overnachting in de buurt van de Efteling. U kunt kamperen in uw eigen tent of caravan of in een van onze huurtenten. U kunt ook overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een duinvilla, chalet of vakantiehuis. De Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden van ons park.

Attractiepark de Efteling
Of u nu kiest voor de nieuwe Baron 1898, Joris en de Draak, de Vliegende Hollander, de Droomvlucht of het Sprookjesbos, er zijn attracties voor alle leeftijden! Symbolica is een nieuwe overdekte familie-attractie die recent geopend is. De Efteling, een wereld vol wonderen!

Heerlijk op vakantie
Na een dagje Efteling is het heerlijk vertoeven op ons Recreatiepark. Geniet in ons buitenzwembad, loop of fiets naar de dichtbij gelegen Loonse en Drunense Duinen of geniet van een heerlijke lunch of diner in onze brasserie. De kinderen kunnen zich vermaken in een van de vele speeltuinen, op de air trampoline of ze doen gezellig mee met ons animatieteam. Kortom Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar u de Brabantse gastvrijheid echt kunt ervaren!

Klik hier om direct te zien welke accommodaties nog beschikbaar zijn en maak uw bezoek aan de Efteling compleet! 

De Efteling ligt op 15 minuten rijden van Recreatiepark Duinhoeve
De Efteling ligt op 15 minuten rijden van Recreatiepark Duinhoeve