1. Vakantiepark in Brabant
  2. 15 min. vanaf de Efteling
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Overnachten bij de Efteling

Bent u op zoek naar een camping of vakantiehuis bij de Efteling? Kom dan naar Recreatiepark Duinhoeve! Ons park ligt op slechts 15 minuten rijden van de Efteling. U kunt bij ons kamperen in uw eigen tent, caravan, camper of wanneer u niet over een eigen kampeermiddel beschikt kunt u gebruik maken van onze huurtenten. De kampeerplaatsen liggen verspreid over ons ruim opgezette en natuurlijke park. Als u op zoek bent naar iets meer luxe en comfort kunt u overnachten dichtbij de Efteling in één van onze huuraccommodaties zoals een duinvilla, chalet of vakantiehuis. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m2 groot, beschikken over 6 ampère stroom, gratis wifi en een televisieaansluiting. U kunt kiezen tussen een eigen of een gedeeld watertappunt. De huurtenten zijn tevens van alle gemakken voorzien. Mocht u iets meer luxe en comfort wensen, kies dan voor één van onze accommodaties. U kunt hier met 2 tot 10 personen overnachten in de omgeving van de Efteling.  Indien u als gast op ons vakantiepark verblijft is het mogelijk om deze entreebewijzen te bestellen a 45,00  euro p.p.)

 

Accommodaties

Op zoek naar iets meer luxe? Verblijf dan in een duinvilla, chalet of vakantiehuis.

Kamperen

Verblijf in een tent, camper of caravan op ruim opgezette kampeerplaatsen.

Attractiepark de Efteling

Ontdek een wereld vol wonderen en beleef de mooiste momenten samen tijdens een dagje naar de Efteling! Of u nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire shows, bij de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Durft u een ritje in De Vliegende Hollander aan?! Ook bij minder mooi weer kunt u terecht bij de Efteling. Beleef de overdekte familie-attractie Symbolica, een betoverend paleis waar uw fantasie tot leven komt, hierbij valt u van de ene verbazing in de andere. Kortom, wordt betoverd tijdens een dagje Efteling!

Goedkoop overnachten dichtbij de Efteling

Wilt u een dagje naar de Efteling en blijven overnachten? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres. Goedkoop overnachten in de buurt van de Efteling,  u bent slechts 15 minuten verwijderd van een wereld vol wonderen! Wie wil dat nou niet? Na een dagje Efteling is het heerlijk vertoeven op ons vakantiepark. Maak een plons in ons heerlijk verkoelende buitenzwembad of relax aan de kant op onze ligbedden terwijl de kinderen lekker spelen op het piratenschip! Kinderen hoeven zich niet te vervelen op ons park met meerdere speeltuinen, airtrampoline of ons super enthousiaste animatieteam. Bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u volop genieten van uw welverdiende vakantie!  Indien u als gast op ons vakantiepark verblijft is het mogelijk om deze entreebewijzen te bestellen/bij te boeken a 45,00 euro p.p.

Alle faciliteiten op een rij:

  • Buitenzwembad met piratenschip
  • Enthousiast animatieteam (schoolvakanties)
  • Speeltuinen
  • Fiets-/skelterverhuur
  • Sportveld
  • Tafeltennis
  • Gratis wifi

Tijdens het reserveringsproces kunt u tickets voor een  prijs van €45,- boeken. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Deze tarieven gelden voor boekingen in 2020.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid