Recreatiepark Duinhoeve
Recreatiepark in Udenhout

Nog even er tussenuit?

Verblijf in een sfeervolle accommodatie

Boek nu!
Recreatiepark in Udenhout

Heerlijk op vakantie in Noord-Brabant

Bezoek ons vakantiepark naast de Loonse en Drunense Duinen

Boek nu!
Vakantiepark met zwembad
Recreatiepark in Udenhout
Glamping in Udenhout

Camping Waalwijk

  • Kamperen nabij Waalwijk (10 km)
  • Kampeerplaatsen & huuraccommodaties
  • Huisdiervriendelijk

Camping bij Waalwijk

Recreatiepark Duinhoeve is een leuke camping in Brabant. Waalwijk ligt slechts 10 km in noordwestelijke richting vanaf onze camping. Als u het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen doorkruist komt u al snel in deze gezellige plaats. Een dagje shoppen of culinair genieten bij een van de restaurantjes kan hier uitstekend. Natuurlijk ligt ook de Efteling dichtbij, een bezoekje aan Nederlands bekendste attractiepark kan dan ook niet ontbreken. Op onze camping bij Waalwijk heeft u keuze uit drie typen kampeerplaatsen, safaritenten en vakantiehuizen. Keuze genoeg voor uw favoriete plekje op onze camping in de omgeving van Waalwijk.

Uw verblijf op onze camping in de omgeving van Waalwijk

Wil u graag vakantie vieren in Waalwijk? Onze camping biedt drie verschillende kampeerplaatsen; Basic, Comfort en Camper. Hier kunt u verblijven met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. U bent voorzien van gratis wifi, 10 ampère stroom en een gedeeld of eigen watertappunt. Op de Comfort- en Camperplaatsen beschikt u ook over een televisie aansluiting. Uw hond is ook van harte welkom, zo kunt u gezellig samen kamperen in Waalwijk op onze camping. Wist u dat wij een ANWB-camping zijn en u met de ACSI campingcard in het laagseizoen extra voordelig kunt kamperen op onze camping in de omgeving van Waalwijk?

U kunt natuurlijk ook kiezen voor kamperen bij Waalwijk met een luxe tintje. Maak uw keuze uit een van onze safaritenten.

Faciliteiten bij Recreatiepark Duinhoeve

Op onze camping in de buurt van Waalwijk zijn er vele faciliteiten voor jong en oud. Onze camping kan terecht een kindercamping en familiecamping genoemd worden. De kinderen beleven op onze camping bij Waalwijk veel pret in het zwembad, in de speeltuin, in de natuurbelevingstuin en op het sportveld. Ze komen ook graag een verkoelend drankje halen bij de (groot)ouders op het terras van Het Smulhuis. Tevens kunt u bij ons fietsen, skelters en e-choppers huren en voor kleine boodschappen hoeft u onze camping bij Waalwijk niet te verlaten. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer is ook het animatieteam enthousiast aanwezig.

De omgeving van Waalwijk en onze camping

Het schitterende natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen ligt precies tussen Waalwijk en onze camping in.Dit gebied is een echte aanrader voor een fietstocht of wandeling, ook samen met uw hond. Wanneer u niet dóór dit natuurgebied naar Waalwijk gaat, maar er omheen rijdt, komt u hoogstwaarschijnlijk langs de Efteling. Hier beleeft u sprookjesachtige avonturen. Houdt u van winkelen en bent u nenieuwd wat Waalwijk met mode heeft? Bezoek het Schoenenmuseum. En is ons buitenzwembad gesloten of is het te fris? Dan kunt u zwemmen in het Zwembad Olympia.  Wist u dat camping Duinhoeve ook vlak bij Loon op Zand ligt? U leest het, er is genoeg te beleven op onze camping én in Waalwijk.