Recreatiepark Duinhoeve

Kamperen

 • Camping in Brabant
 • Plus, Comfort & Camperplaatsen
 • Huisdiervriendelijk

Kamperen bij Recreatiepark Duinhoeve

Kijkt u al uit naar uw volgende kampeervakantie? Kom dan kamperen bij Recreatiepark Duinhoeve, gelegen tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. De gemoedelijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid laten u zich hier direct thuis voelen. Op onze familiecamping aan de rand van De Loonse en Drunense Duinen geniet u met uw familie van een leuke en ontspannen vakantie. Met een verwarmd ( d.m.v. zonnecollectoren)  buitenbad en peuterbad, diverse speeltuinen en Het Smulhuis zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U kunt kiezen uit de kampeerplaatsen Plus, Comfort en de Camperplekken. Ze zijn verspreid over het ruim opgezette en natuurrijke park, dus wie van natuur houdt, kan hier zijn hart ophalen! Wist u dat onze camping ook dicht bij Loon op Zand ligt?

Goed om te weten:

Ons kampeerseizoen is weer geopend vanaf zaterdag 23 maart tot en met zondag 22 september 2024. 

- Heb je interesse in een voorseizoenplaats of seizoenplaats? Stuur ons dan een e-mail naar info@duinhoeve.nl voor meer informatie. Indien u wilt boeken voor 5 kampeerplaatsen of meer, kunt u ook met ons contact opnemen voor de mogelijkheden. 

- Tijdens het maken van uw reservering kunt u geen specifiek plaats nummer kiezen. Wel kunt u, uw voorkeur(en) doorgeven in het veld ''opmerkingen''. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen. Ook kunt u hierin aangeven of u bij een andere familie/gezelschap wilt staan. Wij doen ons best hiervoor. 

- Er zijn 3 camperplaatsen met verharde ondergrond op ons park. Het is ook mogelijk om met de camper op een kampeerplaats Comfort of Plus te verblijven.

- De ACSI-kaart en ANWB-kaart zijn bij ons niet geldig.

Onze kampeerplaatsen ⤵(3)

Vanaf
€ 48
€ 46
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats 'PLUS'

Noord-Brabant, Udenhout
6Ja2Nee
 • Dichtbij zwembad
 • Centrale ligging
 • Dichtbij speeltuin
 • Gedeeld watertappunt
Vanaf
€ 51
€ 49
1 nacht
2 personen

Camperplaats

Noord-Brabant, Udenhout
6Ja2Ja
 • Centrale ligging
 • Dichtbij speeltuin
 • Televisie aansluiting
 • Eigen watertappunt
Vanaf
€ 51
€ 49
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats 'Comfort'

Noord-Brabant, Udenhout
6Ja2Ja
 • Televisie aansluiting
 • Eigen watertappunt
 
 

Een kampeerplek naar uw hart

Het veld Mol waar de meeste Plus plaatsen zijn is voorzien van twee sanitair gebouwen en diverse speelmogelijkheden zoals een kabelbaan en speeltoestellen. De Comfortplaatsen kenmerken zich doordat de plekken een eigen watertappunt, rioolaansluiting en tv-aansluiting hebben. Er staan 3 camperplaatsen met verharde ondergrond en zijn de kampeerplekken met 10 AMP-aansluitingen. Het is niet alleen mogelijk om met de caravan of tent op een Comfort of Plus kampeerplaats te staan, dit kan ook met de camper. De camping is bovendien huisdiervriendelijk, dus uw trouwe viervoeter mag mee op vakantie. Ook kunt u ‘Glamperen’, luxe kamperen bij Duinhoeve in een volledig ingerichte tent. Wilt u nog meer luxe? Kies dan voor een chalet of een vakantiehuis! Indien u interesse heeft in een voorseizoen-of seizoenplaats, dan kunt u per mail contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en tarieven.

 
  Verharde ondergrond mogelijk
  10 AMP-aansluitingen (miv 1 april)
  Verwarmd buitenzwembad d.m.v. zonnecollectoren
  Animatieteam in vakantieperiodes
  Huisdiervriendelijke camping
 

Onbezorgd kamperen op ons vakantiepark

Recreatiepark Duinhoeve is gelegen tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. De gemoedelijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid laten u zich hier direct thuis voelen. Ook als u wilt kamperen met kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kindercamping richt zich namelijk speciaal op gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Waterpret gegarandeerd in het buitenzwembad en het peuterbad met een heus piratenschip. Terwijl de kinderen zwemmen kunt u heerlijk ontspannen in de zon. Het animatieteam is in bepaalde vakantieperiodes aanwezig en er zijn meerdere speeltuinen en een airtrampoline op het park. 

Een sfeerimpressie van onze camping 📷

To do's in de omgeving

Een echt ontspannen en onbezorgde vakantie beleeft u bij Recreatiepark Duinhoeve, een geaccrediteerde ANWB-camping. Naast alle parkfaciliteiten zult u ook genieten van de perfecte ligging van de camping. Vanaf onze camping loopt u bijvoorbeeld zo de Loonse en Drunense Duinen in waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Komt u kamperen bij Duinhoeve met kinderen? Dan rijdt u binnen 10 minuten naar de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Zoekt u dus een kampeerplaats in Noord-Brabant voor een veelzijdige vakantie? Dan bent u van harte welkom op Recreatiepark Duinhoeve. 

 
 
 

Onze camping ligt nabij:

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🏕 Is het mogelijk om bij jullie camping een seizoenplaats in Brabant te boeken?

Jazeker! Mocht u geïinteresseerd zijn in een voorseizoen-of seizoenplaats in Brabant, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

🙋🏼 Gelden de ASCI kaart en de ANWB campingkaart bij Duinhoeve?

De ACSI kaart en ANWB kaart zijn helaas niet geldig bij ons. Wel hebben wij regelmatig kortingsacties of kunt u een arrangement boeken.

⚡️ Hoeveel stroom kun je gebruiken tijdens het kamperen op de plek?

Met ingang van 1 april zijn de stroompalen op de kampeerplekken voorzien van 10 AMP. Dit was eerder 6 AMP.

 

Hier ligt ons vakantiepark ⤵