Recreatiepark Duinhoeve
Senioren camping

50 plus camping

  • Heerlijk rustig in het laagseizoen
  • Kampeerplekken en vakantiehuizen
  • Grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen

Welkom op onze 50-plus camping

Recreatiepark Duinhoeve is een heerlijk rustige 50-plus camping in Nederland, in het Brabantse dorp Udenhout om precies te zijn. Zeker in het laagseizoen genieten vele senioren van een vakantie. Waarom in het laagseizoen? Senioren zijn vaak niet meer gebonden aan de schoolvakanties en profiteren zo van de rust op onze 50-plus camping in Brabant. Nog een voordeel, in het laagseizoen zijn de tarieven vaak iets lager. Zo geniet u nog vaker of langer van een heerlijke seniorenvakantie! 

Kampeerplaatsen op onze seniorencamping

Op onze seniorencamping in Brabant heeft u de keuze uit 3 verschillende kampeerplaatsen. Zo zijn er speciale camperplaatsen met een verharde ondergrond. Komt u met uw tent of caravan, dan heeft u keuze uit een basic- of comfort kampeerplaats. Het voordeel van een comfortplaats t.o.v. een basicplaats? Een eigen watertappunt, rioolaansluiting en tv-aansluiting. Op alle kampeerplaatsen heeft u gratis wifi-toegang, handig en leuk om updates te delen over uw vakantie op onze seniorencamping in Nederland. Komt u kamperen op onze camping bij Loon op Zand?

Vakantiehuizen op ons senioren vakantiepark

Geniet u liever van meer comfort en gemak? Voor uw seniorenvakantie bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod vakantiehuizen en glampingaccommodaties. De vakantiehuizen van ons vakantiepark in Brabant bieden plek aan maximaal 8 personen. In enkele accommodaties is uw trouwe viervoeter van harte welkom. Heerlijke bedden, een eigen badkamer en een tuin met terras of veranda bieden u aangenaam comfort. Zo kunt u echt ontspannen tijdens een vakantie in Noord-Brabant. Met wie boekt u een vakantiewoning op onze seniorencamping?

Verken de omgeving vanaf onze 50-plus camping in Brabant

Hét meest geliefde natuurgebied en hotspot tijdens uw vakantie zijn de Loonse en Drunense Duinen. Recreatiepark Duinhoeve grenst direct aan dit prachtige natuurgebied en biedt uren wandel- en fietsplezier. De unieke ligging en recreatiemogelijkheden zijn twee belangrijke redenen van vele gasten om voor onze seniorencamping in Brabant te kiezen. Een groot gebied in Noord-Brabant is omgedoopt tot Van Gogh Nationaal Park, zo kunt u op verschillende wijze de voetsporen van Van Gogh in Brabant nagaan. Uiteraard kunt u ook uitstekend een dagje winkelen of cultuursnuiven in Den Bosch, Tilburg of Breda. 

Na een enerverende dag in de omgeving kunt u ontspannen bij de faciliteiten van onze 50-plus camping in Nederland. Zo kunt u nog even een frisse duik nemen in het buitenzwembad, een paar boodschappen voor het avondeten halen in de campingwinkel of aanschuiven bij Het Smulhuis wanneer u geen zin heeft om te koken. En verblijft u een langere tijd op onze seniorencamping dan zijn de wasserette en gratis wifi erg prettig. 

Wanneer verwelkomen wij u in Brabant op ons senioren vakantiepark en camping?

Onze tips voor een voordelige vakantie voor 50-plussers ⤵️

20 % KORTING VANAF 7 DG

20 % KORTING VANAF 7 DG
Meer