Recreatiepark Duinhoeve

Vakantieperiodes

  • Vakantie vieren in Noord-Brabant
  • Accommodaties & kampeerplaatsen
  • Nabij de Loonse en Drunense Duinen

Uw vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve

Wilt u er in de vakantie even lekker tussenuit? Gezellig met z'n tweeën of even quality-time met het hele gezin? Kom dan uw vakantie vieren bij Recreatiepark Duinhoeve, een familiecamping in Brabant. Tijdens uw vakantie kunt u verblijven in een comfortabele accommodatie voor maximaal 8 personen of u kunt kamperen met uw eigen kampeermiddel. U vindt gegarandeerd een verblijf dat bij uw wensen past, ook last minute! Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk graag ontspannen; en dat kan uitstekend op ons vakantiepark. Dankzij onze parkfaciliteiten en gastvrijheid zorgen wij voor een geheel ontspannen en onbezorgd verblijf.

Wanneer komt u vakantie vieren bij Recreatiepark Duinhoeve?

Liever buiten de vakantieperiode?

Een vakantiehuis huren of kamperen?

Wilt u tijdens uw welverdiende vakantie kamperen op onze gezellige camping in Brabant? Dat kan! Onze ruime kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m² groot en beschikken over 10 ampère stroom, een eigen of gedeeld watertappunt, een CAI-aansluiting, een parkeerplaats voor één auto en gratis WiFi. Bent u op zoek naar nét iets meer luxe en comfort? Verblijf dan in een accommodatie geschikt voor 2 tot 8 personen. Kies voor een safaritent, chalet, lodge of stacaravan.

Wij begrijpen als geen ander dat u optimaal wilt ontspannen en genieten tijdens uw vakantie in Brabant. Dankzij onze parkfaciliteiten kunt u heerlijk relaxen. Neem een duik in het buitenzwembad terwijl de kinderen uren speelplezier beleven op het piratenschip. Of speel een potje tafeltennis; wie wint het eerste potje? Mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens uw vakantie? Ons vakantiepark is huisdiervriendelijk; uw hond is dus van harte welkom! Wanneer komt u uw vakantie vieren in Brabant?

Faciliteiten

Neem een duik in het buitenzwembad, speel een potje tafeltennis of leef u uit op het sportveld; onze parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u een geweldige vakantie beleeft!

Omgeving

In de omgeving van Recreatiepark Duinhoeve is genoeg te beleven. Ontdek De Efteling, Beekse Bergen, Tilburg of 's-Hertogenbosch. U verveelt zich nooit in de omgeving van de Duinhoeve!