Recreatiepark Duinhoeve

Pinksteren

  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Camping in Brabant
  • Pinkster arrangement

Camping met Pinksteren

Hoe profiteert u nu beter van de extra vrije dagen dan met een lang weekend weg? Op naar de camping met Pinksteren! Bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u ontspannen in het zonnetje voor uw tent of accommodatie, een duik nemen in het zwembad, u uitleven op het sportveld of even bijkletsen op het terras van onze horeca. Wat doet u het liefst tijdens uw weekendje weg met Pinksteren? Misschien heeft u zelfs een langere periode vrij. Dan is het een uitstekend idee om op onze camping het Hemelvaart-Pinksteren arrangement te boeken. Weet u al of u met Pinksteren komt kamperen of een accommodatie wil huren? 

Weekend weg met Pinksteren

Heeft u plannen voor een weekend weg met Pinksteren? Denk dan zeker aan onze gezellige familiecamping in Brabant. Kamperen met Pinksteren is een fijn vooruitzicht. Maak een keuze uit de kampeerplaatsen basic of comfort of kies voor een camperplaats. Afhankelijk van het type zijn deze kampeerplaatsen voorzien van 10 ampère stroom, een eigen of gedeeld watertappunt en TV aansluiting. Bijna alle kampeerplaatsen beschikken over gratis wifi en ook zijn op alle  kampeerplaatsen huisdieren welkom. Dan is het pas echt genieten met het hele gezin. Nog langer vakantie vieren? Met onze arrangementen kunt u voordelig kamperen met Hemelvaart en Pinksteren. 

Accommodatie huren met Pinksteren

Heeft u geen eigen kampeermiddelen of vindt u het net even iets te veel werk om de kampeerspullen te pakken voor een lang weekend weg? Dan kunt u bij Recreatiepark Duinhoeve een accommodatie huren met Pinksteren. De vakantiehuizen en glamping accommodaties bieden plaats aan 2 tot 8 personen. In een comfortabele accommodatie met diverse luxe voorzieningen kunt u direct genieten van uw heerlijke weekendje weg. Ook kunt u ontspannen in de tuin, op het terras of de veranda van uw vakantiehuis nabij Loon op Zand. Hier ontstaan vaak de leukste plannen voor uitstapjes! Met wie komt u een accommodatie huren met Pinksteren? 

Wat te doen op onze camping met Pinksteren?

Een verblijf op onze camping in Brabant met Pinksteren betekent gegarandeerd plezier voor het hele gezin! Het enthousiaste animatieteam is aanwezig en zal uw kinderen vermaken met vele avonturen. Zijn de temperaturen opgelopen en schijnt het zonnetje? Niets leuker dan samen met uw kids een paar spetterende bommetjes maken in het buitenzwembad. Of smikkel en smul van een hapje of drankje bij het Smulhuis. En voor u het weet zijn de kinderen alweer van tafel en klimmen en klauteren ze fanatiek in de grote buitenspeeltuin of doen ze ontdekkingen in de natuurbelevingstuin. Reserveer uw kampeerplaats of vakantiehuis met Pinksteren, pak uw koffers in en geniet van een heerlijk weekendje weg op ons vakantiepark bij Den Bosch