3 Resultaten

Stappegoor - Tilburg

Recreatiebad Stappegoor is dé plek voor waterplezier. Kinderen kunnen zich uitleven met de speelattributen, van de glijbanen roetsjen of zich laten meeslepen door de stroomversnellingen. Genieten van de zon? Dat kan op de grote ligweide bij het buitenbad. Hierdoor is zwembad Stappegoor een aanrader op zowel zonnige als regenachtige dagen. Genoeg waterpret gehad? De verschillende wellnessvoorzieningen bieden volop ontspanning. Maak gebruik van de whirlpools, jetstreams, Turkse stoombaden en snelbruiners. Kom dus een heerlijk dagje plonzen in zwembad Stappegoor!

Sportiom - 's-Hertogenbosch

Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier.

In de vernieuwde glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan daadwerkelijk zo is. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Naast veel indoor waterpret, beschikt Sportiom 's-Hertogenbosch ook over een verwarmd buiten bad en lig weide voor een verfrissende plons of lekker zonnen.

De Vennen - Dongen

Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. De speelse vormgeving van het zwembad garandeert urenlang onbezorgde waterpret.

De optelsom zegt alles: Een spetterende waterval, twee hotwhirlpools, een onvervalste turbodouche en een van binnenuit bereikbaar buitenbad mét een spannende stroomversnelling. De sensationele glijbaan met een lengte van vijftig meter doet de rest!

Buiten ligt een uitzwembad van 200m2 en een apart peuterbad van 30m2. Naast deze baden is er ook een grote lig- en speelweide.