Op het park

Animatie bij Recreatiepark Duinhoeve

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad. De openingsdagen zijn afhankelijk van de maatregelen van de overheid. 

Het animatieteam is aanwezig in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het animatieprogramma kunt u vinden in onze App.

Het animatieteam is in 2022 aanwezig in de Meivakantie (30 april t/m 7 mei), met Hemelvaart (26 t/m 28 mei), Pinksteren (4 en 5 juni) en in de Zomervakantie (16 juli t/m 26 augustus

 

Vanwege de maatregelen van de overheid m.b.t. Corona kan het zijn dat de kinderen zich vooraf dienen in te schrijven en dat er met tijdsblokken wordt gewerkt. U kunt uw kind inschrijven via de app van Duinhoeve. 

 
 
 

MaGniX

Hallo iedereen, ik ben MaGniX, een lief, knuffelbaar, ietwat verlegen en tevens toch ondeugend, maar zeker niet verwaand, wel opgewekt, nieuwsgierig, eigenwijs en soms zeer uitbundig bosbeest.

MaGniX houdt erg veel van muziek en dans. Voor jong en oud is het dolle pret als MaGniX aanwezig is. MaGniX is heel goed bevriend met de dieren in het bos. Vandaar is MaGniX ook zeer zuinig op de natuur. MaGniX wil dan ook niet dat er rotzooi wordt gemaakt of wordt achtergelaten voor, tijdens of na activiteiten. Regelmatig organiseert MaGniX in samenwerking met de mensen van het recreatieteam hele leuke activiteiten.

MaGnix, Bibi en Ziza zijn op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor het komende jaar. Neem af en toe een kijkje op deze pagina en je ziet wat er gaat gebeuren in het animatie-programma! Mis het niet!

 

Bibi & Ziza

Hebben jullie al gehoord van Bibi & Ziza? Niet?!

Bibi is echt een nieuwsgierige Aagje die overal haar neus in steekt. Ze hoort en ziet alles en wil dan ook alles weten. Bibi is een echte stoere avonturier die niets liever doet dan op ontdekking te gaan. Ze pakt dan ook graag haar rugzak vol met eten, een loep, haar boek, de encyclopedie en nog veel meer. Bibi onderzoekt alles en heeft dan ook grote belangstelling voor alles wat beweegt.

Ziza woont in de Loonse en Drunense duinen en is dol op zand. Het huis van Ziza is een echt zandkasteel. Ziza is erg bezorgd over de natuur en wat de mensen er soms mee doen. "Verplaats of kap je een boom en ......Swoep... is er een duin weg!"

Bibi besluit om Ziza te helpen ervoor te zorgen dat er geen bomen gekapt worden en de natuur behouden wordt. En zo ontstaat de vriendschap tussen Ziza en Bibi. Samen gaan zij de strijd aan en beleven allerlei avonturen. Want een zandwezen en een mens dat zie je niet vaak!

 

Meer Faciliteiten