Recreatiepark Duinhoeve

Animatie

Op het park

Het animatieteam is in 2024 aanwezig tijdens de volgende periodes:

Meivakantie: 28 april t/m 3 mei 

Hemelvaart: 9 mei t/m 11 mei

Pinksteren: 18 en 19 mei

Zomervakantie: 13 juli t/m 22 augustus

In de zomervakantie is vrijdag de standaard vrije dag van het animatieteam.

Klik hier om het programma te bekijken

De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

In de ochtend rijdt het Kindertreintje en daarna gaan we  vaak knutselen. 's avonds rijdt ons Kindertreintje weer en hebben we minidisco of meeleeftheater en een avond activiteit. Ook Magnix loopt regelmatig rond over het park om alle kinderen een high five en knuffel te geven. Het treintje rijdt alleen met kinderen rond ( tot ong. 12 jaar) , dus niet met (groot-) ouders

 
 
 

MaGniX

Hallo iedereen, ik ben MaGniX, een lief, knuffelbaar, ietwat verlegen en tevens toch ondeugend, maar zeker niet verwaand, wel opgewekt, nieuwsgierig, eigenwijs en soms zeer uitbundig bosbeest.

MaGniX houdt erg veel van muziek en dans. Voor jong en oud is het dolle pret als MaGniX aanwezig is. MaGniX is heel goed bevriend met de dieren in het bos. Vandaar is MaGniX ook zeer zuinig op de natuur. MaGniX wil dan ook niet dat er rotzooi wordt gemaakt of wordt achtergelaten voor, tijdens of na activiteiten. Als het animatieteam aanwezig is, loopt Magnix ook regelmatig rond over het park!

MaGnix is op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor 2023. Houd onze website en App in de gaten voor het animatieprogramma!

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten