Op het park

Animatie bij Recreatiepark Duinhoeve

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

➡️ Let op: vanaf januari wordt bekend gemaakt in welke periodes in 2023 het animatieteam aanwezig is.

In deze periodes is het animatieteam aanwezig in 2022:

- In de periode 24 april tot en met 28 april is er een kort animatieprogramma in de ochtend. 

- Meivakantie (30 april tot 6 mei)

- Hemelvaartweekend (26 mei t/m 28 mei)

- Pinksterweekend (4 en 5 juni)

- Zomervakantie (16 juli t/m 25 augustus)  

De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op vrijdag is altijd de standaard vrije dag. 

In de ochtend rijdt het treintje en gaan we  knutselen. 's avonds rijdt ons treintje weer en hebben we minidisco, meeleeftheater en een avond activiteit. Ook Magnix loopt regelmatig rond over het park.

 
 
 

MaGniX

Hallo iedereen, ik ben MaGniX, een lief, knuffelbaar, ietwat verlegen en tevens toch ondeugend, maar zeker niet verwaand, wel opgewekt, nieuwsgierig, eigenwijs en soms zeer uitbundig bosbeest.

MaGniX houdt erg veel van muziek en dans. Voor jong en oud is het dolle pret als MaGniX aanwezig is. MaGniX is heel goed bevriend met de dieren in het bos. Vandaar is MaGniX ook zeer zuinig op de natuur. MaGniX wil dan ook niet dat er rotzooi wordt gemaakt of wordt achtergelaten voor, tijdens of na activiteiten. Als het animatieteam aanwezig is, loopt Magnix ook regelmatig rond over het park!

MaGnix is op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor de zomervakantie Houd onze website en App in de gaten voor het animatieprogramma!

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten