Recreatiepark Duinhoeve

Groepskamperen Brabant

  • Geschikt voor een groepsvakantie
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen

Groepscamping in Brabant

Bent u op zoek naar een gezellige groepscamping in Brabant? Bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u zowel groepskamperen als diverse accommodaties huren samen met uw groep. Ons vakantiepark is met name geschikt voor een familieweekend, personeelsweekend, kinderfeestje of schoolkamp. Groepen jongeren zijn niet welkom. In de buurt zijn er diverse leuke uitjes die u met uw groep kunt ondernemen. Zoals een dagje naar de Efteling of de Beekse Bergen vanaf onze familiecamping in Brabant. Maar ook steden als Tilburg, Breda en 's Hertogenbosch liggen om de hoek voor een gezellige dag op stap met uw groep. Maar op onze groepscamping in Nederland hoeft u zich ook niet te vervelen! Plons in het zwembad of onderneem samen een activiteit op ons grote speel-/ sportveld. Wanneer gaat u groepskamperen in Brabant?

Kamperen

Bekijk de kampeerplaatsen, voor uw groep kunt u meerdere kampeerplaatsen naast elkaar reserveren.

Accommodaties

Bekijk de diverse vakantiehuizen, voor uw groep kunt u meerdere accommodaties reserveren.

Uw vakantie op onze groepscamping in Nederland

Met uw groep kunt u ervoor kiezen om te gaan groepskamperen in Nederland en meerdere kampeerplaatsen naast elkaar of in de nabijheid van elkaar te reserveren. Wanneer u liever kiest voor iets meer comfort kunt u ook kiezen uit onze glamping accommodaties of vakantiehuizen. Op onze groepscamping in Nederland geniet u van een heerlijke duik in ons buitenzwembad. De kinderen kunnen zich uitleven op het piratenschip. Ook kunnen de kinderen aansluiten bij het animatieteam (in de vakantieperiodes). Aan het eind van de dag kunt u met uw groep een smakelijk hapje eten nuttigen of afhalen bij Het Smulhuis. 

To do's op onze camping

  • Buitenzwembad met kinderbad
  • Animatieteam (vakantieperiodes)
  • Speel- / sportveld met speeltuin
  • Smakelijke horeca
  • Wifi en wasserette

Sfeerimpressie van groepskamperen in Brabant 📸

Uitjes in de omgeving van onze groepscamping

Naast dat u zich samen met uw groep geen moment hoeft te vervelen op onze gezellige groepscamping in Brabant, leent de omgeving zich ook uitstekend voor een leuke dag uit. Wanneer u gaat groepskamperen in Brabant is het ook leuk om samen op pad te gaan. Een dag naar de Efteling of naar Safaripark Beekse Bergen zijn natuurlijk de hoogtepunten van uw Brabantse groepsvakantie. Maar ook een dag naar Tilburg, Breda, 's Hertogenbosch of het Belgische Antwerpen zijn aan te raden. Geniet hier van de zuidelijke gastvrijheid, het lekkere eten en de gezellige winkels. Wilt u er even actief op uit samen? Onze groepscamping in Nederland grenst aan de Loonse en Drunense Duinen alwaar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. U bent er binnen no-time vanaf uw kampeerplaats of vakantiehuis. Graag tot ziens bij Recreatiepark Duinhoeve!