Op het park

Kinderfeestje in Brabant

Het leukste kinderfeestje van Brabant vier je bij Recreatiepark Duinhoeve!
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje in de buurt van Tilburg of Den Bosch? Een actief kinderfeestje voor jongens en meisjes van alle leeftijden vier je bij Duinhoeve! 

Slaapfeestje vlakbij de Loonse- en Drunense Duinen
De hele dag lekker spelen in een van de speeltuinen, op het sportveld of de Loonse- en Drunense Duinen, en daarna lekker frietjes en/of ijsjes eten bij de tent of op het terras! Om het feest compleet te maken kunt u met de kinderen blijven logeren in een tent of chalet. Als u blijft overnachten kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en de andere faciliteiten. 

All-in kinderfeestje 

Wilt u alle zorgen uit handen geven? Boek dan een all-in kinderfeest arrangement! Hierbij zijn drinken (ranja), een ijsje of zakje chips en frietjes inbegrepen bij de prijs! 

Actief kinderfeestje

Er zijn diverse mogelijkheden voor een actief kinderfeestje. Het is ook mogelijk om spellen te lenen bij de receptie. Afhankelijk van de periode is het ook mogelijk om u te vermaken bij het zwembad. 

Neem contact op voor meer informatie. 

* Let op: u dient zelf voor voldoende begeleiding te zorgen gedurende uw tijd bij Duinhoeve! De activiteiten worden niet begeleid door iemand van Duinhoeve. 

Meer Groepen