Recreatiepark Duinhoeve

Teamuitje- Vrienden of Vriendinnen weekend

Op het park

Personeelsweekend in Brabant!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsweekend of vrijwilligersweekend in Brabant? Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse accommodaties voor groepen! Dichtbij de Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense Duinen en de steden Tilburg en Den Bosch. 

Bedrijfsuitje activiteiten

Een bedrijfsuitje uit naar de Efteling of Beekse Bergen kan ideaal gecombineerd worden met een verblijf op ons recreatiepark. Na een overnachting loopt u zo de Loonse en Drunense Duinen op voor een actief spel, een leuke wandel- of fietstocht of een heerlijke picknick! Ook op het park zelf is genoeg te doen. Heerlijk zwemmen in ons buitenzwembad of sporten op het grote sportveld. In samenwerking met Fitt Outdoor kunnen we diverse teambuilding activiteiten aanbieden. Een andere tip: huur met de hele groep een stoere E-chopper om de mooiste plekjes rondom Udenhout te ontdekken!

Accommodatie personeelsweekend

Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse accommodaties voor uw personeelsweekend. U kunt overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een tentvilla, duinvilla, chalet of vakantiehuis. U kunt ook kamperen in uw eigen tent of caravan of in een van onze huurtenten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten