Recreatiepark Duinhoeve

Familieweekend in Brabant!

Op het park

Op schoolkamp in Brabant!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een schoolkamp, voetbalkamp of  introductiekamp in Brabant? Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse accommodaties voor groepen! Dichtbij de Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense Duinen en de steden Tilburg en Den Bosch

Schoolreisje

Een schoolreisje naar de Efteling of Beekse Bergen kan ideaal gecombineerd worden met een verblijf op ons recreatiepark. Na een overnachting loopt u zo de Loonse en Drunense Duinen op voor een actief spel, een leuke wandel- of fietstocht of een heerlijke picknick! Ook op het park zelf is genoeg te doen. Heerlijk zwemmen in ons buitenzwembad of spelen in een van de vele speeltuinen bijvoorbeeld. Ook kunnen de kinderen springen op onze air trampoline of sporten op het grote sportveld. In samenwerking met Fitt Outdoor kunnen we diverse teambuilding activiteiten aanbieden. 

Diverse accommodaties

U kunt kamperen in uw eigen tent of caravan of in een van onze huurtenten. U kunt ook overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een chalet. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten