Recreatiepark Duinhoeve

Udenhout

In de omgeving: 3km

Udenhout is een dorp dat zeer geschikt is als uitvalsbasis voor een vakantie, ‘weekendje-weg’ of ‘dagje uit’. Naast het feit dat Udenhout centraal gelegen is tussen de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch, en de bekende pretparken de Efteling en de Beekse Bergen, zijn ook fietstochten door de Loonse en Drunense duinen, De Brand, de Kampina en de Oisterwijkse bossen, uitstekend te starten vanuit Udenhout.
Wandelen door bovengenoemde natuurgebieden is uiteraard ook een activiteit waar vele toeristen Udenhout voor weten te vinden. Juist de combinatie die te maken is met bovengenoemde activiteiten en de plaatselijke, vaak minder bekende maar zeker niet minder leuke, toeristische trekpleisters maakt een bezoek aan Udenhout meer dan de moeite waard.

"Brabantse Broeder"
Bakkers die zich in de tijd van de gilden “Meester” wilden noemen moesten als examenopgaaf een broeder bakken. Zo'n broeder is dus een meesterwerk! De Brabantse Broeder wordt alleen gebakken door Specialiteitenbakkerij Besselink (Slimstraat 6, Udenhout). In de "Brabantse Broeder" zijn meerdere grondstoffen verwerkt o.a. uitgelezen rozijnen en op ouderwetse wijze gemalen amandelen. Het is zulk een delicatesse, dat het zeker de moeite waard is om te proeven.

"Brabantse Broeder"

Bekijk vergelijkbare faciliteiten