Recreatiepark Duinhoeve
Camping Loonse en Drunense Duinen

Camping bij de Loonse en Drunense Duinen

  • Camping in Noord-Brabant
  • Op 5 min. loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen
  • Zwembad met piratenschip

Camping op loopafstand van de Loonse en Drunense duinen

Kamperen bij de Brabantse sahara, wie wil dat nou niet? Camping en recreatiepark Duinhoeve is gelegen in Noord-Brabant, grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen, een van de grootste stuifzandgebieden in West-Europa. Met 5 minuutjes lopen bevindt u zich al in dit nationaal park vol bos, heide en zand. U kunt bij ons kamperen in uw eigen tent, caravan of camper op onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Voor extra luxe en comfort kunt u ook kiezen voor een vakantiehuis of glampingaccommodatie. Wat heeft uw voorkeur op onze camping nabij de Loonse en Drunense Duinen?

 

Overnachten nabij de Loonse en Drunense Duinen

Heeft u gekozen voor Recreatiepark Duinhoeve? Dan kunt u kamperen in de duinen op onze ruime kampeerplaatsen. Al onze kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m2 groot, beschikken over 10 ampère stroom, gratis wifi en een televisieaansluiting. U kunt kiezen voor een eigen of een gedeeld watertappunt. Wanneer u niet over een eigen kampeermiddel beschikt, maar toch graag het kampeergevoel wil meemaken, kunt u bij ons ‘glamperen’. Luxe kamperen voorzien van alle gemakken, hoe fijn is dat?! Ook hebben wij een ruim aanbod aan accommodaties bij onze camping nabij de Loonse en Drunense Duinen. Kies uit één van onze chalets, lodges of vakantiehuizen. Geniet van al het comfort én de natuur. Binnen 5 minuten staat u namelijk al midden in de prachtige bossen en uitgestrekte zandvlaktes van de Loonse en Drunense Duinen.

Vind uw ideale verblijf 

Pret voor jong en oud

Tijdens uw verblijf op onze camping in de duinen hoeft u zich zeker niet te vervelen! Neem een verkoelende duik in ons buitenzwembad of relax op een van onze ligbedden in de zon. De kinderen beleven ook urenlang plezier en waterpret in ons zwembad. Onze camping bij Loon op Zand beschikt namelijk over een dieper zwembad met speelmatten en een kinderbad waarin een super tof piratenschip staat met sproeiers en gave glijbanen! Ook met minder weer kunt u een plons nemen in het zwembad, de buitenbaden zijn namelijk verwarmd. Naast het zwembad vermaken de kinderen zich in de grote buitenspeeltuin of met de vele activiteiten van het animatieteam!

Greep uit onze faciliteiten

  • Zwembad met piratenschip
  • Animatie in de vakanties
  • Grote speeltuin
  • Natuurbelevingstuin
  • Fiets- en skelterverhuur
 

Eropuit in de Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. U kunt hier heerlijk struinen door het zand, een fietstocht maken door de prachtige uitgestrekte bossen of paardrijden over de zandheuvels! De uitgestrekte zandvlakte is werkelijk een lust voor het oog. De Loonse en Drunense Duinen zijn bijzonder geschikt om te voet te verkennen. Er starten twee wandelroutes vlak bij onze camping in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen, waar u de meest prachtige natuur zult tegenkomen. Let wel op dat door het stuifzand de paden minder geschikt zijn voor mindervaliden en kinderwagens, er is wel een speciaal rolstoelpad aangelegd bij Café-Restaurant Bosch & Duin.

U kunt bij ons ook fietsen huren. Kies zelf een route uit, fiets door verschillende soorten bossen en geniet van de rust in de duinen. U kunt er ook voor kiezen om mee te gaan met een excursie. Deze, vrijwel altijd gratis, excursies worden het hele jaar door aangeboden en u wordt begeleid door enthousiaste Duingidsen. Kortom, bij onze camping bij de Loonse en Drunense Duinen geniet u van de prachtige natuur en kunt u optimaal ontspannen tijdens uw welverdiende vakantie of weekendje weg!

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hoe ver ligt Recreatiepark Duinhoeve van De Loonse en Drunense Duinen?

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen grenst direct aan de camping. Met 5 minuutjes wandelen bevindt u zich al in dit natuurgebied met bos, heide, duinen en zand. Kom jij ook genieten in de Brabantse sahara tijdens een weekend, midweek of langere vakantie?

Kan ik mijn hond meenemen voor een vakantie in de duinen?

Jazeker! In een aantal accommodaties en op een aantal kampeerplaatsen zijn honden van harte welkom. Er geldt een maximum van twee huisdieren. In de Loonse en Drunense Duinen kunt u samen met uw hond naar hartelust wandelen.