Recreatiepark Duinhoeve
Mountainbike vakantie Brabant

Mountainbike vakantie Brabant

  • Camping in Noord-Brabant
  • Mountainbike routes op 2 minuten afstand
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Mountainbike vakantie in Brabant

Als fervent mountainbike liefhebber wilt u natuurlijk ook op vakantie mountainbiken. Een mountainbike vakantie in Nederland kan op vele plekken, maar een mountainbike vakantie in Brabant is zeker een aanrader. Al helemaal bij Recreatiepark Duinhoeve. Onze camping grenst aan de prachtige Loonse en Drunense Duinen en daardoor heeft u mooie mountainbike routes in Brabant al op 2 minuten afstand. Tijdens uw mountainbike vakantie in Noord-Brabant kunt u bij ons verblijven op comfortabele kampeerplaatsen, in een glamping accommodatie of in een vakantiehuis voor maximaal 8 personen. Wanneer en met wie gaat u dit avontuur aan?

Mountainbike weekend in Brabant

Heeft u een vrij weekend in het vooruitzicht en wilt u uw favoriete hobby uitoefenen? Kies voor een mountainbike weekend in Noord-Brabant. Dit kan uitstekend buiten de vakantieperiodes. Bij ons kunt u namelijk ook een verblijf boeken voor slechts 1 of 2 nachten. Zo bepaalt u of het een kort of lang mountainbike weekend in Nederland wordt. Wanneer u wilt kamperen op onze camping bij Loon op Zand kunt u met uw kampeermiddel kiezen voor een basis of comfort kampeerplaats of een speciale camperplaats. De kampeerplekken beschikken over voorzieningen als een stroomaansluiting, eigen of gedeeld watertappunt, televisie aansluiting en gratis wifi.

Wilt u liever een huisje huren tijdens uw mountainbike weekend in Brabant? Ook dit is mogelijk op ons vakantiepark bij Loon op Zand. Met een ingerichte tent als glamping accommodatie geniet u nog steeds van het echte kampeergevoel, maar dan met extra comfort. En wenst u nog meer comfort, dan heeft u een ruime keuze uit vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bepaal zelf het comfortniveau tijdens uw mountainbike vakantie in Brabant dicht bij Biezenmortel.

Mountainbike routes in Brabant

Zoals gezegd bent u met 2 minuten bij de Loonse en Drunense Duinen. Hier kunt u een 'groene route' van 16 kilometer volgen, zeer geschikt voor beginners. Of de zwaardere 'zwarte route' van 26 kilometer, een leuke uitdaging voor gevorderden. Belangrijk om te weten is dat u op deze routes een MTB-vergunning nodig heeft. Deze zijn te koop bij diverse verkooppunten rondom de Loonse en Drunense Duinen en kosten voor één dag €5,- en twee dagen €7,50. Er zijn wel meer dan 40 verschillende mountainbike routes in Noord-Brabant. Bekijk ze allemaal op MTBroutes.nl. Met zoveel routes kunt u gerust vaker genieten van een mountainbike vakantie of weekend in Brabant zonder dat u dezelfde route hoeft te rijden.  

Faciliteiten op Recreatiepark Duinhoeve

Na zoveel inspanning is het fijn om te weten dat onze faciliteiten u de benodigde ontspanning bezorgen. Behoefte aan wat verkoeling? Neem een frisse duik in ons buitenzwembad. Ook kunnen wij ons goed voorstellen dat u honger heeft gekregen na een uitdagende mountainbiketocht. Voor uw boodschappen kunt u terecht in onze campingwinkel. Maar u kunt ook terecht in Het Smulhuis voor een heerlijke maaltijd. En met onze broodjes en ontbijtservice gaat u de volgende dag met een goedgevulde maag op weg. Ook fijn om te weten, tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze wasserette zodat uw fietskleding weer fris ruikt. Niets dat u nog tegen houdt een mountainbike vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve te vieren toch?

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.