Sport

Op Recreatiepark Duinhoeve hoeft u niet stil te zitten, er zijn tal van mogelijkheden om actief / sportief bezig te zijn!

Grote speeltuin

Centraal op de camping gelegen bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken.

Recreatieprogramma

Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De vele activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen.

In de middag zijn er activiteiten en 's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater te brengen.

Klik hier voor meer informatie over het animatieprogramma. 

Fiets-/skelterverhuur

Wanneer u wilt gaan fietsen, maar zelf niet beschikt over een fiets, kunt u terecht bij de receptie voor de fietsverhuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een hele dag of zelfs hele week gebruik maken van onze fietsen. Voor de kleintjes verhuren we skelters, loopauto’s en tractors!

Natuurbelevingstuin

De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, terwijl u heerlijk geniet van het zonnetje!

Het parkje bevindt zich naast de grote speeltuin in het midden van de camping.

Tafeltennis


Een potje rond de tafel of een toernooitje tafeltennis, ook dat is mogelijk. Op het veld de Mol staat een tafeltennis tafel.

Sportveld
Een groot sportveld bevindt zich achteraan op de camping. Hier kun je lekker vliegeren of een potje voetbal spelen. Op het veld zijn twee voetbal goals aanwezig.