Recreatiepark Duinhoeve
Familiecamping Brabant

Genieten samen met de hele familie op onze camping

  • Op 10 minuten rijden van de Efteling
  • 20 minuten rijden van Beekse Bergen
  • Nabij de Loonse en Drunense Duinen

De leukste familiecamping in Brabant

Op zoek naar de ideale plek om samen met de hele familie te genieten van een kampeeravontuur? Ontdek de wereld van Recreatiepark Duinhoeve in het hart van Brabant, tussen de bruisende steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. De omgeving is perfect voor de leukste familie-uitjes! De Efteling ligt op slechts 10 minuten rijden en Beekse Bergen op slechts 20 minuten rijden. Laat de kleintjes zich onderdompelen in het verwarmde openluchtzwembad. De speeltuinen op het terrein bieden eindeloze mogelijkheden voor avontuur. Deze familiecamping belooft een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Overnachten bij Duinhoeve

Bij ons heeft u de keuze: kamperen met uw eigen kampeermiddel, genieten van glamperen in een luxe en volledig ingerichte tent, of verblijven in een sfeervolle accommodatie.

Kamperen bij ons kan op de Kampeer Plus, Comfort en de Camperplekken. De kampeerplaats Plus en Camperplaats hebben beide een centrale ligging dicht bij een zwembad. Wanneer u kiest voor glamperen dan verblijft u in een stijlvolle ingerichte tent die voorzien is van alle gemakken. Verblijft u liever in een accommodatie dan kunt u kiezen uit een chalet, lodge of vakantiehuis. Wij heten iedereen van harte welkom, ook uw trouwe viervoeter! In bepaalde accommodaties en op de kampeervelden zijn ze van harte welkom.

    Kamperen
    Accommodaties
    Glamping

De leukste uitjes in de buurt ⤵

Eindeloos plezier voor de kids

Een vakantie die voor de kinderen nog lang in hun herinneringen zal naklinken. Laat de kleintjes genieten van het grote verwarmde buitenzwembad met speelmatten en het peuterbad met een heus piratenschip, wat garant staat voor eindeloos waterplezier. Tijdens bepaalde vakantieperiodes staat er zelfs een enthousiast animatieteam paraat. Hier creëren we samen onvergetelijke vakantieherinneringen voor het hele gezin.

Kinderpret XXL 

Op het park

Openlucht zwembad met piratenschip

Op het park

Grote speeltuin voor urenlang speelplezier

Op het park

Ons animatieteam zorgt voor een onvergetelijke vakantie

Familieavonturen in overvloed

Beleef samen een onvergetelijk avontuur in Brabant! Niet alleen op onze camping, maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. Vanaf de camping wandelt u moeiteloos de Loonse en Drunense Duinen in, waar prachtige wandelingen, fietstochten op u wachten. Pluk samen met de kinderen vers fruit in een boomgaard of daag ze uit in een avontuurlijk klimbos. En voor de waterratjes die geen genoeg krijgen van ons zwembad, biedt de regio tal van grote zwemparadijzen. Breng ook een bezoek aan de Efteling of Safaripark Beekse Bergen, beide slechts op 10 minuten rijden van onze gezinscamping. Hier wordt elke dag een nieuw hoofdstuk van jullie vakantie-avontuur geschreven!

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

Wat maakt Duinhoeve geschikt voor families?

Het eindeloze vermaak op onze camping zoals het zwembad en de grote speeltuin, maar ook het animatieteam. Daarnaast is er veel keuze uit overnachtingsmogelijkheden! Kamperen met uw eigen middelen, luxe glamperen in een ingerichte tent, of ontspannen in een sfeervolle accommodatie voor de hele familie (maximaal 8 personen). 

Wat zijn leuke familieactiviteiten bij Duinhoeve?

Genoeg familievermaak bij ons! Het grote verwarmde buitenzwembad met speelmatten en peuterbad met piratenschip staat garant voor eindeloos waterplezier. Tijdens speciale vakantieperiodes is er een enthousiast animatieteam. Ontdek niet alleen onze camping maar ook de omgeving, zoals de Loonse en Drunense Duinen voor wandelingen en fietstochten. Voor waterratjes zijn er grote zwemparadijzen in de regio. Op slechts 10 minuten rijden liggen de Efteling en Safaripark Beekse Bergen voor een dag vol avontuur.