Wat te doen?

Groepen

Bent u bezig met het plannen van een kinderfeestje, personeelsuitje, familieweekend of schoolkamp? Recreatiepark Duinhoeve, vlakbij de Efteling, is de ideale uitvalbasis!

Animatie

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie ( 24 april - 1 mei) het Hemelvaartweekend (13 mei- 15 mei) , Pinksterweekend ( 22 mei en 23 mei)en de zomervakantie.( 17 juli tot en met 26 augustus) De animatie is met name gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Vanwege de maatregelen van de overheid wordt er een aangepast animatieprogramma aangeboden. Er is een inschrijving per activiteit vanwege maximum aantal deelnemers.

 

Faciliteiten

De volgende faciliteiten vindt u op ons park. Heeft u vragen n.a.v. het lezen van deze informatie, neem dan gerust contact met ons op.
 

Eten en drinken

Bij het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs.
 

WIFI

Lekker op vakantie maar toch willen internetten? Dat kan! U kunt bij ons gratis gebruik maken van basis wifi op het park, bij Het Smulhuis en receptie . In onze huuraccommdaties met tv is gratis wifi aanwezig en in de periode van 1 april tot 1 oktober is er een gratis wifi netwerk buiten aanwezig.