Groepen
Groepen

Groepen

Bent u bezig met het plannen van een kinderfeestje, personeelsuitje, familieweekend of schoolkamp? Recreatiepark Duinhoeve is de ideale uitvalbasis! Gelegen tussen Tilburg en Den Bosch, direct aan de Loonse- en Drunense duinen en vlakbij de Efteling en Beekse Bergen.

Animatie

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie van 14 juli t/m 23 augustus 2018. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De volgende faciliteiten vindt u op ons park. Heeft u vragen n.a.v. het lezen van deze informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Eten & drinken
Eten & drinken

Eten & drinken

Bij het Smulhuis kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs.

WIFI

Lekker op vakantie maar toch willen internetten? Dat kan! U kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Bij Het Smulhuis en receptie is er ook altijd een gratis Wifi netwerk beschikbaar.