Recreatiepark Duinhoeve
Recreatiepark Duinhoeve

Wat te doen

  • Avontuur voor jong en oud
  • Honden zijn welkom
  • Vlakbij de Efteling

Op avontuur bij Recreatiepark Duinhoeve

Een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin? Bij ons is er genoeg te beleven! Bij Recreatiepark Duinhoeve bieden wij een ruim aanbod aan faciliteiten op het park zelf. Zo hoeven u en uw kinderen zich nooit te vervelen. Laat uw kinderen een spetterende duik nemen in het zwembad of de natuur op een speelse manier ontdekken in de Natuurbelevingstuin. Maar ook buiten het park kunt u avontuurlijke uitjes ondernemen. Gelegen tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch, biedt ons vakantiepark het ideale centrale vertrekpunt om de omgeving te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld kastelen en musea en kom meer te weten over de rijke geschiedenis van Brabant. 

Bekijk hier wat u allemaal kunt beleven 

Ontdek de omgeving: dit wilt u niet missen!

Van de Loonse en Drunense Duinen tot steden en dorpen, één ding is zeker: Brabant heeft een ontzettend gevarieerd aanbod aan uitjes! Zo hebben wij voor de natuurliefhebbers onder ons meerdere wandel- en fietsroutes door het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen om u te laten genieten van deze prachtige omgeving. Zo hebben wij een mountainbikeroute van ongeveer 25km door De Loonse en Drunense Duinen, die ook geschikt is voor beginners. Heeft u meer voorkeur voor een dagje uit naar een stad in de omgeving? Dat kan natuurlijk ook! Stap snel de auto in en ontdek Tilburg op maar 9km afstand, de stad waar Van Gogh leerde tekenen. 

 

Blijft u toch liever op het park zelf? Dan is de plattegrond misschien handig! Bekijk snel welke faciliteiten Recreatiepark Duinhoeve nog meer te bieden heeft.