• Camping in de buurt van Hilvarenbeek
  • 20 minuten rijden vanaf de Beekse Bergen
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping bij Safaripark Beekse Bergen

Bent u op zoek naar een kampeerplaats of vakantiehuis vlakbij Safaripark Beekse Bergen? Overnachten kan bij Recreatiepark Duinhoeve op slechts 20 minuten rijden van de Beekse Bergen. Ons vakantiepark biedt u verschillende mogelijkheden, van ingerichte tenten tot lodges of vakantiehuizen. Bij Recreatiepark Duinhoeve heeft u een ruime keuze om vakantie te vieren dichtbij Safaripark Beekse Bergen. U kunt ook een safaritent huren om het echte safarigevoel van Safaripark Beekse Bergen vast te houden. De accommodaties van Recreatiepark Duinhoeve zijn geschikt voor maximaal 10 personen.

 
Boek een verblijf op onze camping bij de Beekse Bergen
 

Camping dichtbij Hilvarenbeek

Bij Recreatiepark Duinhoeve kunt u ook komen kamperen op onze camping. Op onze kindvriendelijke camping dichtbij Hilvarenbeek zijn drie typen kampeerplaatsen; basic-, comfort- en camperplaatsen. Deze plaatsen zijn allen minimaal 100 m2 groot zodat u uw tent, caravan of camper ruim kan opzetten. Ook zijn de kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère stroomvoorziening, een televisieaansluiting en een gedeeld of eigen watertappunt. De parkfaciliteiten zijn tijdens uw verblijf uiteraard beschikbaar. Neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad na een heerlijke dag in Safaripark Beekse Bergen. Daag elkaar uit voor een potje voetbal of tafeltennis of schuif aan op het terras van het Smulhuis. 

Camping in de buurt van De Beekse Bergen

Gaat u op avontuur door Brabants Afrika bij Safaripark Beekse Bergen of kiest u voor speel- en strandplezier bij Speelland Beekse Bergen? Vanuit ons recreatiepark bent u in ongeveer 20 minuten bij de Beekse Bergen. Laat de pret maar beginnen! Bij ons kunt u kamperen in de buurt van de Beekse Bergen. Kies voor een huuraccommodatie of kampeerplaats en maak gebruik van de vele parkfaciliteiten na een actieve dag in Safaripark Beekse Bergen. De chalets, lodges, safaritenten, huurtenten en vakantiehuizen van Recreatiepark Duinhoeve zijn geschikt voor maximaal 10 personen en bieden een fijn verblijf op onze goedkope camping dichtbij Safaripark Beekse Bergen

Naast een tripje naar Safaripark Beekse Bergen is er op Recreatiepark Duinhoeve en in de omgeving nog meer te ontdekken. Plons in het buitenzwembad, leef u uit op het sportveld of geniet van een verkoelend drankje of ijsje op het terras. En terwijl de kinderen deelnemen aan activiteiten van het enthousiaste animatieteam, aanwezig in het hoogseizoen, geniet u van een momentje voor uzelf. Samen met de kinderen ontdekt u de natuurbelevingstuin of maakt u een mooie wandel- of fietstocht door het mooie natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen

Alle faciliteiten van Recreatiepark Duinhoeve op een rij:

✓ Verwarmd buitenzwembad met piratenschip

✓ Restaurant het Smulhuis

✓ Mini supermarkt

✓ Animatieteam (hoogseizoen)

✓ Sanitairvoorzieningen (geschikt voor mindervaliden)

✓ Grote buitenspeeltuin

 ✓ Fiets- en skelterverhuur

✓ Sportveld

✓ Natuurbelevingstuin

 
Boek uw verblijf nabij Beekse Bergen
 

Faciliteiten

Ontdek de vele faciliteiten van onze camping nabij de Beekse Bergen. Uren speelplezier in de grote speeltuin, het zwembad of met het animatieteam.

Omgeving

In de omgeving van Recreatiepark Duinhoeve is genoeg te beleven, zoals: De Efteling, Beekse Bergen, Tilburg, 's-Hertogenbosch en diverse evenementen. Lees er hier meer over!