1. Onbezorgde zomervakantie in Brabant
  2. Zwembad met piratenschip
  3. Speciale kampeeracties

Zomervakantie in Brabant

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor de zomervakantie? Kom dan naar Recreatiepark Duinhoeve; een familiecamping in Brabant welke de ideale uitvalsbasis vormt voor uw zomervakantie. Vanaf onze camping loopt u zó de Loonse en Drunense Duinen in. Maak prachtige wandelingen en fietstochten of een interessante natuurexcursie. Ontdek Recreatiepark Duinhoeve deze zomer!

Tijdens de zomervakantie verveelt u zich geen moment op ons park. Beleef veel zwemplezier in het verwarmde openluchtzwembad met piratenschip en glijbanen, klim en klauter in de speeltuinen, speel fanatieke wedstrijdjes op het sportveld of doe mee met het enthousiaste animatieteam die leuke activiteitenmiddagen organiseren. Bent u klaar voor dit zomerse avontuur?

Speciale kampeeracties

Bij Recreatiepark Duinhoeve kampeert u in het groen op de ruime kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère stroom, eigen of gedeeld watertappunt, televisie aansluiting, gratis wifi en parkeergelegenheid voor 1 auto. Tijdens de zomervakantie bieden wij speciale kampeeracties zodat u volop kunt genieten. Wanneer u op een kampeerplaats verblijft tussen 12 juli en 25 augustus voor 1, 2 of 3 weken krijgt u de laatste dag(en) er gratis bij!

  • 1 week kamperen: 7 dagen = 6 dagen
  • 2 weken kamperen: 14 dagen = 12 dagen
  • 3 weken kamperen: 21 dagen = 17 dagen
 
Boek uw zomervakantie
 

Voordeel op accommodaties

Profiteer van de Duinhoeve Genius korting; je krijgt veel voordeel op  een aantal van onze vakantiehuizen. Je krijgt nu 10% korting op de Boslodge voor 4 personen en de Chalet voor 5 personen. Verblijf minimaal 2 nachten en geniet van een heerlijk verblijf met het gezin of met de vriendengroep. 

Om ons 50-jarig te vieren trakteren wij op jubileumkorting. Dit feestje kunt u samen met ons vieren in uw zomervakantie.

  • 10% korting op een accommodatie bij een verblijf van min 3 dagen
  • 20% korting op een accommodatie bij een verblijf van min 7 dagen

Wanneer zien we u op Recreatiepark Duinhoeve?

 
Ontdek ons aanbod
 

Kampeerplaatsen

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Brabant? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het goede adres. Bekijk ons aanbod kampeerplaatsen!
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Geniet op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen van een heerlijke vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve. De accommodaties zijn geschikt voor 2-10 personen. Boek nu!