Recreatiepark Duinhoeve
Vakantiepark Oisterwijk

Vakantiepark Oisterwijk

  • Gelegen op 11 km afstand van Oisterwijk
  • Vakantiepark met buitenzwembad
  • Glamping en accommodaties

Vakantiepark bij Oisterwijk

Oisterwijk is een populair dorp in Noord-Brabant. Wij begrijpen dan ook goed dat u op zoek bent naar een vakantiepark bij Oisterwijk. Recreatiepark Duinhoeve ligt op slechts 11 km afstand van Oisterwijk. Populaire plekken en bezienswaardigheden zijn de Oisterwijkse Bossen en Vennen, De Kerkhovense Molen en de Gallery van Dun. Op ons vakantiepark bij Oisterwijk kunt u een glampingaccommodatie of comfortabel vakantiehuis huren. Gaat u liever kamperen met uw eigen kampeermiddel? Dan verwelkomen wij u graag op onze camping bij Oisterwijk. Ieder type vakantieganger vindt een heerlijk verblijf op ons uitgebreide bungalowpark bij Oisterwijk.

Uw vakantiehuis nabij Oisterwijk

Voor uw vakantiehuisje bij Oisterwijk heeft u bij ons de keuze uit een aantal glampingaccommodaties. De safaritent, glampingtent, safarilodge en glampinglodge bieden u het comfort van een vakantiehuisje maar tegelijkertijd het gevoel van luxe kamperen. Heeft u nog iets meer behoefte aan comfort en luxe? Kies dan voor een vakantiehuis in Oisterwijk. Recreatiepark Duinhoeve biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen, geschikt voor maximaal 8 personen. Onze vakantiehuizen bij Oisterwijk beschikken over een ruime tuin met terras, een compleet ingerichte keuken, een gezellig ingerichte woonkamer en comfortabele bedden. 

Ons bungalowpark in Brabant is aantrekkelijk voor verschillende vakantiegangers. In de vakantieperiodes beleven kinderen bij ons veel plezier en in het laagseizoen genieten 50-plussers van een heerlijk rustig verblijf. Houdt u van kunst en cultuur? Ons bungalowpark bij Oisterwijk is het ideale uitgangspunt om het Van Gogh Nationaal Park te ontdekken. 

Eropuit tijdens uw vakantie in Oisterwijk

De toeristische hotspots tijdens een vakantie in Oisterwijk zijn: De Oisterwijkse Bossen en Vennen voor een wandeling, De Kerkhovense Molen waar heerlijke streekproducten verkocht worden en Gallery van Dun waar een veelzijdige collectie van hedendaagse kunst te bewonderen is. Ons vakantiepark biedt naast Oisterwijk een fijn uitgangspunt voor andere plaatsen in Brabant waar u bourgondische gezelligheid vindt. Wat dacht u van Kaatsheuvel, Tilburg of Den Bosch? Brabant is schitterend en we laten het u graag ontdekken!

Nadat u de omgeving heeft bezocht kunt u ontspannen in uw vakantiehuisje bij Oisterwijk of op ons vakantiepark bij de verschillende parkfaciliteiten. Heeft u nog energie over voor een potje voetbal of een duik in het buitenzwembad? Of schuift u liever aan in Het Smulhuis terwijl de kinderen zich vermaken in de grote buitenspeeltuin? Plezier en ontspanning voor iedereen bij Recreatiepark Duinhoeve.

De faciliteiten op ons vakantiepark bij Oisterwijk op een rij:

🐝 Natuurbelevingstuin
😄 Grote buitenspeeltuin
🤹 Animatieteam (vakantieperiodes)
💦 Buitenzwembad
⚽ Sportvelden 
🍴 Het Smulhuis
🛒 Kleine campingwinkel

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.