1. Gelegen in Noord-Brabant
  2. Zwembad met piratenschip
  3. 10 min. van de Efteling

Kindvriendelijke camping in Brabant

Gaat u binnenkort op vakantie met het hele gezin? Wilt u kamperen op een gezellige en bovendien een kindvriendelijke camping in Brabant? Uw kinderen beleven de tijd van hun leven op Recreatiepark Duinhoeve. Onze camping in Brabant is kindvriendelijk en is gelegen bij Loon op Zand tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Het is een bijzonder leuke bestemming voor uw vakantie met de kinderen. Er is een groot, verwarmd openluchtzwembad, een kinderbad met een piratenschip om op te spelen en een heel actief animatieteam dat allerlei activiteiten verzorgt op het droge. Uw kinderen maken ook snel nieuwe vriendjes in de speeltuinen of op de airtrampoline. Speelplezier is dus gegarandeerd.

Op onze kindercamping in Brabant kunt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. U wordt met typische Brabantse gastvrijheid ontvangen. De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping. Ze zijn met 100m2 ruim van opzet, beschikken over 6 ampère stroom, gratis Wifi en ze zijn omgeven door groen. Er zijn diverse watertappunten aanwezig op de kampeervelden. Kampeerplekken van het type ‘Comfort’ hebben een eigen watertappunt, televisie en een rioolaansluiting. Er zijn ook speciale camperplaatsen. Het sanitair ligt dichtbij en is van hoog niveau. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan kunt u ‘glamperen’ – luxe kamperen – in een compleet ingerichte tent. U kunt er ook voor kiezen een vakantiehuisje of chalet te huren op ons park. 

 
 

Kamperen

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Brabant? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het goede adres. Bekijk ons aanbod kampeerplaatsen! BENT U IN HET BEZIT VAN EEN ACSI KAART, DAN KUNT U UW RESERVERING ONLINE MAKEN EN BIJ OPMERKINGEN UW ASCI NUMMER VERMELDEN O.V.V. ACSI KAART . WIJ PASSEN NA ONTVANGST UW RESERVERING AAN.

Accommodaties

Geniet op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen van een heerlijke vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve. De accommodaties zijn geschikt voor 2- 7 personen. Boek nu!

Kamperen met kinderen in Brabant

Wanneer de kinderen zich vermaken, geniet u als ouder ook. Kom daarom kamperen met kinderen in Brabant op onze gezellige kindercamping. Recreatiepark Duinhoeve richt zich in het bijzonder op gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar, hoewel peuters en tieners natuurlijk ook van harte welkom zijn. Het enthousiaste animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties een uitgebreid programma met allerlei leuke knutsel-, sport- en spelmiddagen. Het grote buitenbad en peuterbad zorgen op zonnige dagen voor veel waterpret, en ook in de speeltuinen en de natuurbelevenistuin zullen de kids zich uren vermaken. Kamperen met kinderen op ons vakantiepark in Brabant wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. Onze kindvriendelijke faciliteiten:

  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Buitenzwembad met piratenschip
  • Natuurbelevingstuin
  • Grote buitenspeeltuin
  • Sportveld
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Enthousiast animatieteam 

Impressie van onze kindvriendelijke camping in Brabant

Omgeving van onze kindercamping in Noord-Brabant

Recreatiepark Duinhoeve heeft een bijzonder gunstige ligging. Onze kindercamping in Noord-Brabant ligt in een omgeving waar van alles is te zien en te doen; natuur, cultuur, steden én attracties. U staat bijvoorbeeld binnen 2 minuten in de Loonse en Drunense Duinen. Hier maakt u de mooiste wandelingen, fietstochten en natuurexcursies. Andere leuke uitjes met de kinderen zijn fruit plukken in een boomgaard of spelen in een avontuurlijk klimbos. In de omgeving liggen ook grote zwemparadijzen voor nog meer waterpret. Wilt u de kinderen trakteren op een dag om nooit meer te vergeten? Neem ze dan mee naar de Efteling of Safaripark Beekse Bergen, beide op slechts 10 minuten rijden van het park.