Recreatiepark Duinhoeve
Kindvriendelijke camping Brabant

Kindvriendelijke camping Brabant

  • Gelegen in Noord-Brabant
  • Zwembad met piratenschip
  • 10 min. van de Efteling

Gezellige kindvriendelijke camping in Brabant

Gaat u binnenkort op vakantie met het hele gezin? Wilt u kamperen op een gezellige en bovendien een kindvriendelijke camping in Brabant? Uw kinderen beleven de tijd van hun leven op Recreatiepark Duinhoeve. Onze camping in Brabant is kindvriendelijk en is gelegen bij Loon op Zand tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Het is een bijzonder leuke bestemming voor uw vakantie met de kinderen. Er is een groot, verwarmd openluchtzwembad, een kinderbad met een piratenschip om op te spelen en een heel actief animatieteam dat allerlei activiteiten verzorgt op het droge. Uw kinderen maken ook snel nieuwe vriendjes in de speeltuinen of op de airtrampoline. Speelplezier is dus gegarandeerd. Wanneer komt u vakantie vieren op onze kindvriendelijke camping?

Vakantie vieren op onze kindvriendelijke camping in Noord-Brabant

Op onze kindercamping in Brabant kunt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. U wordt met typische Brabantse gastvrijheid ontvangen. De kampeerplaatsen 'Basic' liggen verspreid over onze kindvriendelijke camping in Noord-Brabant. Ze zijn met 100m2 ruim van opzet, beschikken over 10 ampère stroom, gratis WiFi en ze zijn omgeven door groen. Er zijn diverse watertappunten aanwezig op de kampeervelden. Kampeerplekken van het type ‘Comfort’ hebben een eigen watertappunt, televisie en een rioolaansluiting. Er zijn ook speciale camperplaatsen. Het sanitair ligt dichtbij en is van hoog niveau. Wel graag het kampeergevoel ervaren maar dan in de luxe van een accommodatie? Kies dan voor onze glamping tenten! Vakantie vieren in een compleet ingerichte tent. U kunt er ook voor kiezen een vakantiehuisje of chalet te huren op onze kindvriendelijke camping in Brabant.

Impressie van onze kindvriendelijke camping in Brabant 📸

Kamperen met kinderen in Brabant

Wanneer de kinderen zich vermaken, geniet u als ouder ook. Kom daarom kamperen met kinderen in Brabant op onze gezellige kindvriendelijke camping. Recreatiepark Duinhoeve richt zich in het bijzonder op gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar, hoewel peuters en tieners natuurlijk ook van harte welkom zijn. Het enthousiaste animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties een uitgebreid programma met allerlei leuke knutsel-, sport- en spelactiviteiten. Het grote buitenbad en peuterbad zorgen op zonnige dagen voor veel waterpret, en ook in de speeltuinen en de natuurbelevenistuin zullen de kids zich uren vermaken op onze kindvriendelijke camping in Brabant. Kamperen met kinderen op ons vakantiepark in Brabant wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. 

Onze faciliteiten

🏊‍♀️ Verwarmd openluchtzwembad
🏴‍☠️ Buitenzwembad met piratenschip
🦋 Natuurbelevingstuin
🎡 Grote buitenspeeltuin
⚽️ Sportveld
🚲 Fiets- en skelterverhuur
🤹‍♀️ Enthousiast animatieteam 

Omgeving van Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve heeft een bijzonder gunstige ligging. Onze kindvriendelijke camping in Noord-Brabant ligt in een omgeving waar van alles is te zien en te doen; natuur, cultuur, steden én attracties. U staat bijvoorbeeld binnen 2 minuten in de Loonse en Drunense Duinen. Hier maakt u de mooiste wandelingen, fietstochten en natuurexcursies. Andere leuke uitjes met de kinderen zijn fruit plukken in een boomgaard of spelen in een avontuurlijk klimbos. In de omgeving liggen ook grote zwemparadijzen voor nog meer waterpret. Wilt u de kinderen trakteren op een dag om nooit meer te vergeten? Neem ze dan mee naar de Efteling of Safaripark Beekse Bergen, beide op slechts 10 minuten rijden van onze kindvriendelijke camping in Nederland.

Hier vind je onze kindvriendelijke camping ⤵

Veelgestelde vragen over onze kindvriendelijke camping in Brabant

👧 Welke camping is kindvriendelijk in Nederland?

Recreatiepark Duinhoeve is een kindvriendelijke camping in Noord-Brabant. Centraal gelegen tussen Tilburg en Den Bosch en nabij De Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Er is volop vermaak voor kinderen met een zwembad, animatieteam, speeltuinen en meer!

🕑 Waar boek ik last minute een kindvriendelijke camping?

Een leuke last minute camping in Brabant welke kindvriendelijk is, is Recreatiepark Duinhoeve! In Udenhout grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen vindt u onze veelzijdige kindvriendelijke camping. Hier boekt u eenvoudig last minute een kampeerplaats, glamping tent of vakantiehuisje. 

🏊‍♀️ Welke kindvriendelijke camping in Brabant heeft een zwembad?

Recreatiepark Duinhoeve! Onze kindvriendelijke camping in Noord-Brabant beschikt over een verwarmd buitenbad en kinderbad met een groot waterspeeltoestel in de vorm van een piratenboot. Ook met kouder weer is het hier dus goed toeven in het warme water. De ligbedjes aan de zijkant zijn heerlijk voor toekijkende ouders.

🐕 Welke camping in Brabant is kindvriendelijk én huisdiervriendelijk?

U bent met uw hond van harte welkom op onze kampeerplaatsen, in onze glamping accommodaties en in een aantal chalets. De ligging van onze kindvriendelijke camping aan de Loonse en Drunense Duinen maakt dat u binnen no time een heerlijke wandeling kun maken midden in de natuur met uw trouwe viervoeter.