1. Weekend weg met Hemelvaart
  2. Camping in Noord-Brabant
  3. Hemelvaart kampeerarrangement

Camping met Hemelvaart

Er even tussenuit gaan en onze camping met Hemelvaart bezoeken is leuk voor het hele gezin! Tijdens het lange weekend weg met Hemelvaart kunt u bij ons kamperen op een basis of comfort kampeerplaats of op een camperplaats. Uiteraard kunt u ook een comfortabel vakantiehuis huren. Op onze camping met Hemelvaart beleven jong en oud veel plezier! Het enthousiaste animatieteam is aanwezig en ook het buitenzwembad en Het Smulhuis zijn geopend. Met wie geniet u van een weekendje weg met Hemelvaart?

➤ Hemelvaartsdag: donderdag 13 mei 2021
➤ Hemelvaart weekend weg: woensdag 12 t/m maandag 17 mei 2021

✔️ Zwembad geopend vanaf 17 mei
✔️ Aangepast animatieprogramma
✔️ Afhaalmogelijkheden bij Het Smulhuis
✔️ Speeltuintjes geopend

Bekijk ons corona beleid

 

Weekend weg met Hemelvaart met aanbieding

Recreatiepark Duinhoeve biedt u ook een weekend weg met Hemelvaart aanbieding. Zo kunt u vijf dagen kamperen met Hemelvaart vanaf €168,-. Profiteer optimaal van deze vrije dagen en geniet van een weekend weg met Hemelvaart. Of bent u misschien op zoek naar een camping met Hemelvaart en Pinksteren arrangement? Ook dan kunt u bij ons terecht! U geniet van 13 dagen lang kamperen in de groene omgeving van Noord-Brabant. Met onze arrangementen kunt u voordelig kamperen met Hemelvaart en/of Pinksteren.

 
 
 

Huisje huren met Hemelvaart

Beschikt u niet over eigen kampeermiddelen, of vindt u het net eventjes iets te veel gedoe om voor het lange weekend de kampeerspullen te pakken? Dan is een vakantiehuis met Hemelvaart ideaal om te genieten van een lang weekend weg. Op onze camping kunt u met Hemelvaart een huisje huren geschikt voor 2 tot 10 personen. Beleef het kampeergevoel in onze safaritenten of kies voor nog iets meer luxe en verblijf in een vakantiehuis met Hemelvaart voorzien van een gezellige woonkamer met televisie, keuken met (combi)magnetron, vaatwasser en badkamer met douche en toilet. Een huisje huren met Hemelvaart bij de Duinhoeve betekent dat u beschikt over gratis wifi in uw vakantiehuis.

Verblijf langer dan 3 dagen in een huisje en ontvang 10% korting op uw verblijf!

 
Boek uw vakantiehuis met Hemelvaart
 

Beleef veel plezier op onze camping met Hemelvaart

Tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart hoeft niemand zich te vervelen. Wanneer het zonnetje zich dat weekend laat zien kunt u plonsen of pootje baden in het buitenzwembad. Of speel met uw gezelschap en andere campinggasten een potje voetbal, volleybal of tafeltennis, wie wint het eerste potje? Naderhand geniet u op het terras van Het Smulhuis van een verfrissend drankje of ijsje. De kinderen beleven ook veel plezier bij het animatieteam, aanwezig tijdens het weekend met Hemelvaart. Reserveer uw kampeerplaats of vakantiehuis, pak de koffers in en we zien u graag tijdens het hemelvaartweekend op Recreatiepark Duinhoeve!

 
Boek deze camping met Hemelvaart