6 Resultaten

De Voltage

Is het niet zo’n mooi weer, maar je wilt wel iets leuks gaan doen? Voor een potje bowlen, karten, laser gamen, sumoworstelen en voor nog veel meer activiteiten kan je terecht bij De Voltage – Indoor Entertainment. Het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland is gelegen in Tilburg. Je kan deelnemen aan meer dan 35 verschillende activiteiten, allen in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimtes.

De Voltage ligt op ongeveer 20 minuten rijden van onze camping.

De Financiën

Op recreatief gebied valt er voldoende te beleven bij de Financiën. Zowel jong als oud kan zich heerlijk ontspannen. Voor de kinderen is er onder andere een grote ruime speeltuin waar ze zich kunnen vermaken terwijl jij een koel drankje drinkt op het terras. Ben je liever wat dichter bij je kroost, dan kan je gebruik maken van diverse bankjes en tafels. Op deze manier kan je direct toezien hoe je kind zich uitleeft op de wippen, schommels, glijbanen, zandbak of klimtoestellen.

De Financiën ligt op nog geen 10 minuten rijden van onze camping.

Sprankenhof

Een moestijn met een grote boomgaarden. Hier kunt u zelf u eigen biologische fruit plukken en kennis maken met het productie proces van o.a. jam. Daarnaast kunt u eventueel een rondleiding krijgen door de moestijn.

Sprankenhof ligt op nog geen 5 minuten rijden van onze camping.

Circus City

Kom naar het supercoole overdekte speelparadijs Circus City in Tilburg! Klimmen en klauteren in het grote speeltoestel met tientallen hindernissen, naar beneden glijden op de glijbaan en de mini rodelbaan, eigen kasteel bouwen met de reuze blokken en slingeren aan de touwen... Het kan allemaal bij Circus City!

Circus City ligt op ongeveer 20 minuten rijden van onze camping.

Heemcentrum 't Schoor

Iedere donderdag (met uitzondering van feestdagen) van 11.00 tot 15.00 is heemcentrum 't Schoor open. U kunt dan binnen via de voordeur van 't Rectoraat en via de trap in de gang naar boven. De entree is gratis (een vrijwillige bijdrage is uiteraard bijzonder welkom). U kunt zelfstandig op uw gemak de collectie bezichtigen. Vrijwilligers van 't Schoor zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Rocks ’n Rivers

Ontdek één van mooiste klimbossen in Brabant. Kom lekker klimmen en klauteren tussen de boomtoppen. Of spring een vrije val vanaf 12 meter! Maar er zijn ook mooie tochten door het bos voor kids, met GPS of met kickbikes. Bij ons kun je al activiteiten doen vanaf 4 jaar. Er is ook een gratis speelbos. Geniet achteraf op het zonnige terras of in het gastvrije restaurant. Het Klim & Avonturenbos ligt op ongeveer 20 minuten rijden van onze camping.