Recreatiepark Duinhoeve
Recreatiepark in Udenhout
Recreatiepark in Udenhout
Vakantiepark met zwembad
Recreatiepark in Udenhout
Glamping in Udenhout

Huishoudelijk reglement huuraccommodaties

​Huishoudelijk reglement - huuraccommodaties

 1. Bij aankomst dient u zich aan te melden bij de receptie. Ook uw bezoek en eventuele logees dienen zich te melden. Bij incheck ontvangt u de sleutel van de accommodatie en een slagboompas. Deze kunt u voor 1 auto gebruiken om bij de accommodatie te parkeren.
 2. Wij mogen op last van de gemeente geen zakelijke boekingen accepteren en moeten u dan ook weigeren wanneer u niet voor toeristische redenen wilt inchecken.
 3. Inchecken in de accommodatie is mogelijk vanaf 15:00u. Bij vertrek dient u uw accommodatie uiterlijk voor 10:00u te verlaten. Afhankelijk van de beschikbaarheid en in overleg met de receptie is een laat vertrek (tot 14:00u) of een vroege aankomst (vanaf 12:00u) mogelijk.
 1. Er mogen max. het aantal personen in huuraccommodaties verblijven, als er slaapplaatsen/bedden zijn. In overleg met de receptie kan er voor baby's een uitzondering gemaakt worden, indien deze in een wiegje of campingbed slapen.
 2. Roken is verboden in de accommodaties. Bij de lodges en huurcaravans mag dat wel onder de overkapte veranda.
 3. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties, tenzij anders aangegeven. Bij de huurtenten is er een beperkte mogelijkheid, dus alleen in overleg met de receptie. U mag uw huisdier nooit alleen in de huurtent achterlaten.
 4. Er mag 1 personenauto bij de accommodatie geparkeerd worden. Tijdens het inchecken hoort u waar u de auto dient te parkeren.
 5. I.v.m. de nachtrust is de in- en uitgaande slagboom gesloten tussen 23.00 uur en 8.00 uur. In noodgevallen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 013-5111363.
 6. Het is verplicht om lakenpakketten te gebruiken. U kunt deze zelf meebrengen of huren bij de receptie.
 7. Het is niet toegestaan om bijzettentjes in de tuin te plaatsen.
 8. Het is niet toegestaan om zwembadjes in de tuin te zetten. Dit i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.
 9. Wij verzoeken u dringend om niet door de beplanting te lopen.
 10. Indien er schade is aan de accommodatie, verzoeken wij u dit direct te melden.
 11. Indien er storingen zijn, verzoeken wij u dit direct te melden bij de receptie, zodat we hier zo snel mogelijk op kunnen reageren.
 12. Indien u inventaris mist, kunt u dit bij de receptie melden.
 13. Schoonmaakkosten zijn verplicht, U dient u de accommodatie achter te laten zoals u de accommodatie bij aankomst heeft aangetroffen. Wij verzoeken u vriendelijk om de afwas te doen en het afval weg te gooien in de daarvoor bestemde containers. De accommodatie dient ook veegschoon achtergelaten worden.
 14. Fietsen dient u in het fietsenrek bij de accommodatie te plaatsen. Het is niet toegestaan om fietsen tegen de accommodatie te zetten.
 15. Bezoekers hebben toegang tot het terrein vanaf 9.00 uur tot 22.00 uur. Zij dienen hiervoor een vergoeding te betalen bij de receptie (€ 3,50 p.p. ouder dan 1 jaar).

Indien uw bezoek gebruik wil maken van het zwembad kunnen zij bij de receptie een zwembadkaartje kopen voor € 4,50 p.p. U bent verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoek, ook dienen zij zich te houden aan deze huisregels. In geval van ernstige overtreding kan je bezoeker en u als verantwoordelijke, de onmiddellijke toegang tot het terrein worden ontzegd

 1. Op alle reserveringen zijn de "Recron Voorwaarden vakantieverblijven" en het "Huishoudelijk    reglement huuraccommodaties" van toepassing.
 2. De directie van Recreatiepark Duinhoeve b.v. is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan als gevolg van uw verblijf op het terrein, alsmede voor schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige voorzieningen (faciliteiten). De directie is niet aansprakelijk voor schadeclaims, voortvloeiende uit geluids- of stankoverlast en enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Voorts wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van de aanwezige faciliteiten en/of voorzieningen. Eenieder verblijft geheel op eigen risico.
 3. U dient altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
 4. De bedrijfsleiding is altijd gerechtigd onbevoegden de toegang tot het terrein te weigeren en personen die zich misdragen de toegang tot de camping te ontzeggen.
 5. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, wordt beslist door de bedrijfsleiding.
 6. indien u verblijft vanwege een festival of ander evenement kunnen er extra huisregels gehanteerd worden

Als iedereen zich aan deze regels houdt, hebben al onze gasten een heerlijke vakantie op Recreatiepark Duinhoeve. En dat wensen wij u van harte toe!