Recreatiepark Duinhoeve
Drunense Fietsvierdaagse

Drunense Fietsvierdaagse

  • Camping in Brabant
  • Gelegen op 8 km van de start/finish
  • Overnachten tijdens de fietsvierdaagse

De Drunense Fietsvierdaagse

Doet u mee aan de Drunense Fietsvierdaagse of bent u van plan dit te doen? Recreatiepark Duinhoeve ligt op slechts 8 km van de start en finish in Drunen en biedt u de mogelijkheid om te overnachten in de buurt van de Drunense Fietsvierdaagse. Zo hoeft u na een lange fietsdag niet een eind huiswaarts te keren en kunt u nog even lekker afkoelen in ons buitenzwembad. 

De Drunense Fietsvierdaagse leidt u langs mooie routes door Midden-Brabant. Deze routes zijn ieder jaar verschillend en hebben een lengte van 40 of 65 km. In 2020 start op dinsdag 14 juli de 36e editie plaats van de Drunense Fietsvierdaagse, welke inmiddels is uitgegroeid tot een waar fietsevenement. Het draait tijdens de Drunense Fietsvierdaagse niet alleen om het fietsen van mooie tochten, maar ook om de bourgondische gezelligheid met andere deelnemers op de terrasjes en tijdens de routes kunt u soms afstappen om een gratis excursie bij te wonen. Indien u minimaal 3 dagen fietst tijdens dit event ontvangt u natuurlijk een leuke herinnering.

Overnachten bij de Drunense Fietsvierdaagse

Maak het uzelf gemakkelijk en kom overnachten dicht bij de Drunense Fietsvierdaagse. Op onze familiecamping in Brabant kunt u kamperen of een accommodatie huren. Wilt u graag kamperen? Dan heeft u de keuze uit een basic- of comfortplaatsen voor uw tent of caravan. Voor campers hebben we speciale camperplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomvoorziening, een gedeeld of eigen watertappunt en eventueel een televisie aansluiting. Op alle kampeerplaatsen heeft u toegang tot gratis wifi zodat u de fietsroute van de volgende dag kunt bekijken.

U kunt ook kiezen voor een net iets meer comfortabele overnachting tijdens de Drunense Fietsvierdaagse. Kies bijvoorbeeld voor een van onze glamping accommodaties; de safaritenten of tentvilla's. Zo ervaart u het kampeergevoel maar hoeft u niet uw eigen kampeerspullen mee te nemen. Maar ook het huren van een chalet, studio, lodge of vakantiehuis behoort tot de mogelijkheden. De accommodaties van Recreatiepark Duinhoeve bieden plaats aan maximaal 8 personen. U zult heerlijk slapen in comfortabele bedden en de volgende dag uitgerust aan de start verschijnen van de Drunense Fietsvierdaagse.

Een sfeerimpressie van Recreatiepark Duinhoeve

Faciliteiten op Recreatiepark Duinhoeve

Na afloop van een mooie fietstocht, waar u kennis heeft gemaakt met prachtige natuur en dorpjes in Midden-Brabant, kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten. Neem een frisse duik in het buitenzwembad of geniet van een lekkere maaltijd op het terras van onze horecagelegenheid het Smulhuis. Ook 's ochtends kunt u het uzelf gemakkelijk maken door middel van onze broodjes- en ontbijtservice. De kinderen kunnen uren spelen in de grote buitenspeeltuin, in de natuurbelevingstuin of deelnemen aan de activiteiten van ons enthousiaste recreatieteam. 

Wanneer u ervoor kiest om een langere periode dan alleen de Drunense Fietsvierdaagse te verblijven heeft de omgeving vele leuke uitjes te bieden. Onze camping is dicht bij de Efteling, een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Of kies voor een dagje shoppen of cultuur snuiven in de prachtige oude stad Den Bosch. Ook een wandeling door de Loonse en Drunense Duinen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie bij Recreatiepark Duinhoeve. Met slechts twee minuutjes staat u al in dit prachtige natuurgebied. 

Faciliteiten

Geniet van een hapje en drankje bij Het Smulhuis, plons in het zwembad en leef u uit op het sportveld.

Omgeving

In de omgeving van Recreatiepark Duinhoeve is genoeg te beleven, zoals: De Efteling, Beekse Bergen en steden als Tilburg en Den Bosch.