Familieweekend

Familieweekend in Brabant!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een familieweekend of vriendenweekend in Brabant? Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse accommodaties voor groepen! Dichtbij de Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense Duinen en de steden Tilburg en Den Bosch.

Familiedag activiteiten
Een dagje uit naar de Efteling of Beekse Bergen kan ideaal gecombineerd worden met een verblijf op ons recreatiepark. Na een overnachting loopt u zo de Loonse en Drunense Duinen op voor een actief spel, een leuke wandel- of fietstocht of een heerlijke picknick! Ook op het park zelf is genoeg te doen. Heerlijk zwemmen in ons buitenzwembad of sporten op het grote sportveld. Ook kunnen de kinderen spelen in een van de vele speeltuinen en springen op onze air trampoline. In samenwerking met Fitt Outdoor kunnen we diverse teambuilding activiteiten aanbieden.

Accommodatie familieweekend
Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse accommodaties voor uw familieweekend. U kunt kamperen in uw eigen tent of caravan of in een van onze huurtenten. U kunt ook overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een tentvilla, duinvilla, chalet of vakantiehuis. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.