met 5 minuten lopen staat u in de duinen!

met 12 minuten rijden bent u bij de Efteling! 

bekijk de ligging

Camping en recreatiepark Udenhout

Heerlijk op vakantie in Noord-Brabant!
Recreatiepark Duinhoeve ligt dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, de Beekse Bergen en de steden Tilburg en Den Bosch. U kunt kamperen in uw eigen tent of caravan, of in een van onze huurtenten. U kunt ook overnachten in een van onze huuraccommodaties zoals een van de chalets, lodges of vakantiehuizen.  

Kindvriendelijke camping in Brabant
Wilt u gezellig met uw kinderen of kleinkinderen op vakantie? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres! De kinderen kunnen zich vermaken in de diverse speeltuinen en op de air trampoline. Ook kunnen ze heerlijk zwemmen in ons buitenzwembad. In de vakanties is ons animatieteam aanwezig voor extra veel plezier! Ook voor de (groot)-ouders zijn er leuke activiteiten. Kortom Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar u de Brabantse gastvrijheid echt kunt ervaren.

Zeer geschikt voor fietsers en wandelaars
Verblijven in rust, ruimte en natuur. Dat vindt u bij Recreatiepark Duinhoeve. Heerlijk wakker worden naast de mooie bossen in Brabant. Ideaal voor natuurliefhebbers! Bezoek de Loonse en Drunense Duinen, de Efteling of een van de leuke stadjes zoals Tilburg of ’s Hertogenbosch.

Ideaal voor groepen
Recreatiepark Duinhoeve biedt diverse mogelijkheden voor een groepsverblijf. Wat dacht u van een gezellig familieweekend, een actief kinderfeestje of een personeelsuitje of schoolkamp in de mooie Brabantse natuur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de ideale ligging van het recreatiepark zijn diverse activiteiten gemakkelijk te combineren en komt u daarna heerlijk tot rust in een van onze accommodaties.

Genieten staat bij ons centraal!

Uw kampeer vakantie aan de Loonse en Drunense duinen?

Prachtige ligging

De camping ligt geweldig aan de Loonse en Drunense duinen, je stapt vanuit je caravan het wandel of fietspad op.

Fam. Jansen, Weert

Vanaf de camping loop je zo de prachtige Loonse en Drunense duinen op.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en er hangt een fijne gemoedelijke sfeer op de camping.

Familie Arkestein