Op het park
Gratis

Op bijna het gehele park is er gratis internet beschikbaar. Deze verbindig is voldoende om te kunnen internetten, te mailen enz. 
 

Geen laptop of computer, maar toch willen internetten? Geen probleem, bij de receptie staat een computer met printer voor algemeen gebruik.

Wifi op Recreatiepark Duinhoeve

  • Het draadloos internet op Recreatiepark Duinhoeve is geschikt om normaal te kunnen internetten, om bijvoorbeeld uw e-mail op te halen te beantwoorden en om te chatten.  

Gratis wifi- instellingen

Kies op uw apparaat netwerkinstellingen en selecteer hier het netwerk  Duinhoeve-gast

Vervolgens komt er een inlogscherm waarin in u het wachtwoord moet invullen.


wachtwoord =   gastgast


 

Meer Faciliteiten

Zwembad

Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: er is geen toezicht bij het zwembad! Het zwembad is OPEN met spelregels . Het zwembad blijft open tot 1 september. ( afhankelijk van de maatregelen van de overheid ) Zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park.. i.v.m. de maatregelen van de overheid is het gebruik van het zwembad alleen mogelijk met beperkingen; BIJ DRUKTE GELDT EEN MAXIMUM AANTAL PERSONEN EN ZIJN ER TIJDSBLOKKEN .

Huisdieren

Kampeerplaatsen

Het is toegestaan om uw hond(en) mee te nemen naar de camping. Zorg altijd dat de hond aangelijnd is, ook bij uw plaats. In de Loonse en Drunense duinen hebben ze een speciale honden-losloopzone. Deze zone ligt op nog geen 5 minuten lopen van onze camping. De toeslag voor uw hond is € 3,- per nacht. Per kampeerplaats mogen maximaal 2 honden mee.

Huuraccommodaties

In een aantal van onze huuraccommodaties is het mogelijk om een huisdier mee te brengen. Bij de huurtenten alleen in overleg met de receptie. ( 0031-135111363)

Parkeren

U mag 1 auto bij of vlakbij uw tent, caravan of huuraccommodatie parkeren. U krijgt bij inchecken een pasje mee van de slagboom. Deze is geopend van 8:00 uur tot 23:00 uur. Bezoekers mogen gebruik maken van de parkeerplaats bij de receptie. De kosten voor het parkeren zijn €2,- per auto per dag. Hiervoor kunt u parkeermunten kopen. Deze zijn te verkrijgen in de automaat bij de receptie (gepast betalen) of bij de receptionistes.

Receptie

Openingstijden receptie

In dringende gevallen kunt u ons bereiken via de intercom. Na sluitingstijd, kunt u ons in dringende gevallen ook bereiken op 013-5111363.

Voor de openingstijden receptie zie contactpagina

Boodschapjes

U krijgt visite, maar net de koffie vergeten in de supermarkt? En misschien wilt u er ook wel een lekker koekje bij.. !? Kom naar de receptie. We hebben een aantal producten te koop om u uit de brand te helpen. Geen tientallen volle schappen, maar de belangrijkste artikelen zijn aanwezig. Zo kunt u denken aan jam voor op de boterham, een pak drinken of een lekker koekje voor bij de koffie.

Sanitair

Het park beschikt over 5 sanitair gebouwen. Op het veld Mier, Uil, Mol (2x) en vlakbij het veld Bij. De sanitairgebouwen zijn voorzien van douches, toiletten, wastafels, was cabines en een babyroom (m.u.v. de Mier). In bijna alle gebouwen zijn handendrogers, zeep, toiletbrilreiniger en toiletpapier aanwezig. Bij elk sanitair gebouw is een afwasplaats aanwezig en een stortplaats voor een chemisch toilet.

Wasserette

De wasserette beschikt over 2 wasmachines en 1 droger. Wilt u gaan wassen? Kom even langs de receptie voor het opladen van uw pasje! Voor een wasprogramma betaalt u € 5,25 (inclusief wasmiddel) en voor 10 minuten drogen € 0,90.

Mindervalidensanitair

Een sanitair gebouw bij het veld Uil beschikt over een douche en toilet die geschikt zijn voor mindervaliden en is rolstoel toegankelijk. Zo is zowel de douche en toilet voorzien van een steunbeugel..

Grote speeltuin

Centraal op de camping gelegen bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken.

Recreatieprogramma; download de app voor het actuele programma !

Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De vele activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Het animatieteam is aanwezig in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen.

's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater of andere activiteit te brengen.

Fiets-/skelterverhuur

Wanneer u wilt gaan fietsen, maar zelf niet beschikt over een fiets, kunt u terecht bij de receptie voor de fietsverhuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een hele dag of zelfs hele week gebruik maken van onze fietsen. Voor de kleintjes verhuren we skelters, loopauto’s en tractors!

E-chopper verhuur ( bij E chopperfun in Kaatsheuvel)

Ontdek de unieke omgeving van de Loonse en Drunense duinen met een stoere E-chopper! Op ons vakantiepark kunt u deze duurzame en muisstille voertuigen huren. Bent u al klaar voor een dagje toeren door Brabant? De E-choppers zijn te huur bij e-chopperfun.nl en niet bij Duinhoeve . Bel voor informatie en mogelijkheden naar 0416-235410

Natuurbelevingstuin

De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, terwijl u heerlijk geniet van het zonnetje!

Het parkje bevindt zich naast de grote speeltuin in het midden van de camping.

Tafeltennis

Een potje rond de tafel of een toernooitje tafeltennis, ook dat is mogelijk. Op het veld de Mol staat een tafeltennis tafel.