Op het park

Animatie bij Recreatiepark Duinhoeve

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad (Geopend vanaf 11 mei tot 1 september). De openingsdagen zijn afhankelijk van de maatregelen van de overheid. 

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie (1 t/m 8 mei), hemelvaart- en pinksterweekend en de zomervakantie van 17 juli t/m 26 augustus 2021. De animatie is met name gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het animatieprogramma kunt u hieronder vinden en op de infoborden en in onze app.

 
Bekijk het animatieprogramma van het hemelvaartweekend ➤ KIJK OP ONZE APP VOOR HET LAATSTE PROGRAMMA
 
Bekijk het animatieprogramma van het pinksterweekend ➤ KIJK OP ONZE APP VOOR HET LAATSTE PROGRAMMA
 
 

Extra speelattributen op Recreatiepark Duinhoeve 😁


Vanaf zaterdag 24 april hebben wij voor de kinderen op ons kampeerveld Mol extra speelattributen geplaatst zodat ze heerlijk kunnen buitenspelen in de meivakantie. Waar de kinderen zich zoal mee kunnen vermaken?
➤ Diverse springkussens
➤ Obstakelbaan
➤ Geitje melken
➤ Spiraal mega zenuwen
➤ Zeephelling
 

MaGniX

Hallo iedereen, ik ben MaGniX, een lief, knuffelbaar, ietwat verlegen en tevens toch ondeugend, maar zeker niet verwaand, wel opgewekt, nieuwsgierig, eigenwijs en soms zeer uitbundig bosbeest.

MaGniX houdt erg veel van muziek en dans. Voor jong en oud is het dolle pret als MaGniX aanwezig is. MaGniX is heel goed bevriend met de dieren in het bos. Vandaar is MaGniX ook zeer zuinig op de natuur. MaGniX wil dan ook niet dat er rotzooi wordt gemaakt of wordt achtergelaten voor, tijdens of na activiteiten. Regelmatig organiseert MaGniX in samenwerking met de mensen van het recreatieteam hele leuke activiteiten.

MaGnix, Bibi en Ziza zijn op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor het komende jaar. Neem af en toe een kijkje op deze pagina en je ziet wat er gaat gebeuren in het animatie-programma! Mis het niet!

Bibi & Ziza

Hebben jullie al gehoord van Bibi & Ziza? Niet?!

Bibi is echt een nieuwsgierige Aagje die overal haar neus in steekt. Ze hoort en ziet alles en wil dan ook alles weten. Bibi is een echte stoere avonturier die niets liever doet dan op ontdekking te gaan. Ze pakt dan ook graag haar rugzak vol met eten, een loep, haar boek, de encyclopedie en nog veel meer. Bibi onderzoekt alles en heeft dan ook grote belangstelling voor alles wat beweegt.

Ziza woont in de Loonse en Drunense duinen en is dol op zand. Het huis van Ziza is een echt zandkasteel. Ziza is erg bezorgd over de natuur en wat de mensen er soms mee doen. "Verplaats of kap je een boom en ......Swoep... is er een duin weg!"

Bibi besluit om Ziza te helpen ervoor te zorgen dat er geen bomen gekapt worden en de natuur behouden wordt. En zo ontstaat de vriendschap tussen Ziza en Bibi. Samen gaan zij de strijd aan en beleven allerlei avonturen. Want een zandwezen en een mens dat zie je niet vaak!

 
 

Meer Faciliteiten

Zwembad

Maak een plons in ons openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad.

Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad.

Let op: er is geen toezicht bij het zwembad! Het zwembad is OPEN met spelregels . Het zwembad blijft open tot 1 september. ( afhankelijk van de maatregelen van de overheid ) Zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van ons park.. i.v.m. de maatregelen van de overheid is het gebruik van het zwembad alleen mogelijk met beperkingen; BIJ DRUKTE GELDT EEN MAXIMUM AANTAL PERSONEN EN ZIJN ER TIJDSBLOKKEN .

Huisdieren

Kampeerplaatsen

Het is toegestaan om uw hond(en) mee te nemen naar de camping. Zorg altijd dat de hond aangelijnd is, ook bij uw plaats. In de Loonse en Drunense duinen hebben ze een speciale honden-losloopzone. Deze zone ligt op nog geen 5 minuten lopen van onze camping. De toeslag voor uw hond is € 3,- per nacht. Per kampeerplaats mogen maximaal 2 honden mee.

Huuraccommodaties

In een aantal van onze huuraccommodaties is het mogelijk om een huisdier mee te brengen. Bij de huurtenten alleen in overleg met de receptie. ( 0031-135111363)

Parkeren

U mag 1 auto bij of vlakbij uw tent, caravan of huuraccommodatie parkeren. U krijgt bij inchecken een pasje mee van de slagboom. Deze is geopend van 8:00 uur tot 23:00 uur. Bezoekers mogen gebruik maken van de parkeerplaats bij de receptie. De kosten voor het parkeren zijn €2,- per auto per dag. Hiervoor kunt u parkeermunten kopen. Deze zijn te verkrijgen in de automaat bij de receptie (gepast betalen) of bij de receptionistes.

Receptie

Openingstijden receptie

In dringende gevallen kunt u ons bereiken via de intercom. Na sluitingstijd, kunt u ons in dringende gevallen ook bereiken op 013-5111363.

Voor de openingstijden receptie zie contactpagina

Boodschapjes

U krijgt visite, maar net de koffie vergeten in de supermarkt? En misschien wilt u er ook wel een lekker koekje bij.. !? Kom naar de receptie. We hebben een aantal producten te koop om u uit de brand te helpen. Geen tientallen volle schappen, maar de belangrijkste artikelen zijn aanwezig. Zo kunt u denken aan jam voor op de boterham, een pak drinken of een lekker koekje voor bij de koffie.

Sanitair

Het park beschikt over 5 sanitair gebouwen. Op het veld Mier, Uil, Mol (2x) en vlakbij het veld Bij. De sanitairgebouwen zijn voorzien van douches, toiletten, wastafels, was cabines en een babyroom (m.u.v. de Mier). In bijna alle gebouwen zijn handendrogers, zeep, toiletbrilreiniger en toiletpapier aanwezig. Bij elk sanitair gebouw is een afwasplaats aanwezig en een stortplaats voor een chemisch toilet.

Wasserette

De wasserette beschikt over 2 wasmachines en 1 droger. Wilt u gaan wassen? Kom even langs de receptie voor het opladen van uw pasje! Voor een wasprogramma betaalt u € 5,25 (inclusief wasmiddel) en voor 10 minuten drogen € 0,90.

Mindervalidensanitair

Een sanitair gebouw bij het veld Uil beschikt over een douche en toilet die geschikt zijn voor mindervaliden en is rolstoel toegankelijk. Zo is zowel de douche en toilet voorzien van een steunbeugel..

Grote speeltuin

Centraal op de camping gelegen bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken.

Recreatieprogramma; download de app voor het actuele programma !

Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De vele activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Het animatieteam is aanwezig in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen.

's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater of andere activiteit te brengen.

Fiets-/skelterverhuur

Wanneer u wilt gaan fietsen, maar zelf niet beschikt over een fiets, kunt u terecht bij de receptie voor de fietsverhuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een hele dag of zelfs hele week gebruik maken van onze fietsen. Voor de kleintjes verhuren we skelters, loopauto’s en tractors!

E-chopper verhuur ( bij E chopperfun in Kaatsheuvel)

Ontdek de unieke omgeving van de Loonse en Drunense duinen met een stoere E-chopper! Op ons vakantiepark kunt u deze duurzame en muisstille voertuigen huren. Bent u al klaar voor een dagje toeren door Brabant? De E-choppers zijn te huur bij e-chopperfun.nl en niet bij Duinhoeve . Bel voor informatie en mogelijkheden naar 0416-235410

Natuurbelevingstuin

De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, terwijl u heerlijk geniet van het zonnetje!

Het parkje bevindt zich naast de grote speeltuin in het midden van de camping.

Tafeltennis

Een potje rond de tafel of een toernooitje tafeltennis, ook dat is mogelijk. Op het veld de Mol staat een tafeltennis tafel.