Tuin Idee

Van 22 t/m 25 februari 2018 staan de Brabanthallen weer vol met de inspiratie voor uw tuin. Tuin Idee is het grootste Tuin inspiratie evenement in Nederland. Ga ontdekken, beleven en genieten in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
feb
22
-
feb
25

Indoor Brabant

Van 8 t/m 11 maart 2018 staan de Brabanthallen in het teken van de paardensport. De beste ruiters uit de hele wereld presenteren hun kunnen tijdens dit 4-daagse evenement. Ook zal het voltallige Nederlandse gouden springteam aan de start verschijnen!
mrt
8
-
mrt
11

Festival Cement

Van 16 t/m 24 maart 2018 vindt Festival Cement plaats. Hier worden de nieuwste generatie theatermakers, choreografen en schrijfers ontdekt. Op diverse plaatsen in 's-hertogenbosch, met de Verkadefabriek als festivalhart, zijn bijzondere voorstellingen te beleven.
mrt
16
-
mrt
24

Breda Jazz Festival

Breda verandert in één groot Jazzpodium dat in het teken staat van jazzmuziek en allerlei aanverwante stijlen. Het Breda Jazz Festival bestaat sinds 1971 en is in zijn soort het oudste en grootste jazzfestival van Nederland en Europa. Tweehonderd concerten op bijna twintig podia! De meeste concerten zijn gratis te bezoeken. Voor enkele binnenconcerten zijn kaarten in de verkoop.
mei
10
-
mei
13

Tilburg Hap Stap Festival

In het Pinksterweekend van 2018 vindt het Tilburg Hap Stap Festival plaats in de Interpolistuin. Lekker happen, lekker stappen en dat alles onder het genot van live muziek. Dat is Tilburg Hap Stap Festival. Het culinaire evenement van Tilburg waarbij restaurants zich presenteren aan het publiek. Toegang voor Hap Stap is gratis!
mei
18
-
mei
21

Meimarkt Tilburg

De grootste nachtelijke rommelmarkt van Nederland! Vanaf zaterdagavond tot zondagmiddag verandert de binnenstad van Tilburg in één grote marktplaats voor tweedehands spullen. Zo zullen er maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen zijn, waar alleen particulieren zich naar hartenlust marktkoopman kunnen wanen. 19 mei 2018 / 20 mei 2018 van 22.00 - 17.00 uur.
mei
19
-
mei
20

Intents Festival

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.
jun
2
-
jun
3

Best Kept Secret Festival

Op Best Kept Secret zie je de artiesten die je niet mag missen in een unieke, intieme sfeer en bij voorkeur voor een groter publiek dan ze normaal gesproken gewend zijn. Van indierock tot electronica en van hiphop tot garagerock: als wij het tof vinden, staat het op Best Kept Secret. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.
jun
8
-
jun
10

Festival Mundial

Op 23 & 24 juni vindt de 31e editie van Festival Mundial plaats in de Tilburgse Spoorzone. Het speelterrein voor fantastische acts, heerlijk eten bij de talloze foodtrucks en toffe mensen. Ontdek nieuwe artiesten en dans tot de zon ondergaat (en daarna). Laat je inspireren en vergeet niet om maximaal te genieten!
jun
23
-
jun
24

Tilburgse Kermis

De 447e kermis in Tilburg telt ook dit jaar weer meer dan 200 attracties. Over een 3 kilometer lang lint door de binnenstad staan weer de meest fantastische attracties. Veel attracties zijn weer terug gekomen en er zijn een aantal spectaculaire nieuwkomers. Tilburg heeft het grootste evenement van Nederland met 1,5 miljoen bezoekers. Deze kermis biedt voor ieder wat wils, met nieuwe attracties en oude bekenden.
jul
20
-
jul
29

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard is hét internationale stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland, iedere zomer, elf dagen, in de tweede week van augustus. Het festival combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten op het bruisende festivalplein en producties in de Bossche theaters en concertzalen.
aug
2
-
aug
12

Decibel Outdoor

Sinds 2002 is Decibel outdoor voor de ware harde stijlen liefhebbers een begrip en voor velen van hen een vaste prik in hun festival agenda. Of je het dit jaar nu voor het eerst gaat beleven of al jaren traditiegetrouw naar Decibel gaat, een ding is zeker: je zal met duizenden mede-festivalgangers keihard losgaan op het mooiste festivalterrein van Nederland: Beekse bergen te Hilvarenbeek
aug
17
-
aug
19

Tilburg Ten Miles

De elementen top, massa en sfeer komen bij de CZ Tilburg Ten Miles op unieke wijze samen. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats op de eerste zondag in september. Het is de opening van het najaarsseizoen op de weg in Nederland. Op zondag 2 september 2018 vindt de 31ste editie plaats.
sep
2
-
sep
2