Festival Mundial

Op 23 & 24 juni vindt de 31e editie van Festival Mundial plaats in de Tilburgse Spoorzone. Het speelterrein voor fantastische acts, heerlijk eten bij de talloze foodtrucks en toffe mensen. Ontdek nieuwe artiesten en dans tot de zon ondergaat (en daarna). Laat je inspireren en vergeet niet om maximaal te genieten!
jun
23
-
jun
24

Tilburgse Kermis

De 447e kermis in Tilburg telt ook dit jaar weer meer dan 200 attracties. Over een 3 kilometer lang lint door de binnenstad staan weer de meest fantastische attracties. Veel attracties zijn weer terug gekomen en er zijn een aantal spectaculaire nieuwkomers. Tilburg heeft het grootste evenement van Nederland met 1,5 miljoen bezoekers. Deze kermis biedt voor ieder wat wils, met nieuwe attracties en oude bekenden.
jul
20
-
jul
29

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard is hét internationale stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland, iedere zomer, elf dagen, in de tweede week van augustus. Het festival combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten op het bruisende festivalplein en producties in de Bossche theaters en concertzalen.
aug
2
-
aug
12

Decibel Outdoor

Sinds 2002 is Decibel outdoor voor de ware harde stijlen liefhebbers een begrip en voor velen van hen een vaste prik in hun festival agenda. Of je het dit jaar nu voor het eerst gaat beleven of al jaren traditiegetrouw naar Decibel gaat, een ding is zeker: je zal met duizenden mede-festivalgangers keihard losgaan op het mooiste festivalterrein van Nederland: Beekse bergen te Hilvarenbeek
aug
17
-
aug
19

Tilburg Ten Miles

De elementen top, massa en sfeer komen bij de CZ Tilburg Ten Miles op unieke wijze samen. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats op de eerste zondag in september. Het is de opening van het najaarsseizoen op de weg in Nederland. Op zondag 2 september 2018 vindt de 31ste editie plaats.
sep
2
-
sep
2