1. Boek nu je verblijf bij Duinhoeve
  2. Groepsaccommodaties
  3. Accommodaties tot max. 10 pers

Evenementen nabij Duinhoeve

 
 
 

Tilburgse Kermis 19 juli t/m 28 juli 2019

De grootste kermis van de Benelux. Dus je hebt zeker niet genoeg aan 1 dag. Verleng je verblijf in een van onze accommodaties of maak gebruik gebruik van onze kampeerplaatsen.
 
 

Decibel Outdoor 16 t/m 18 augustus 2019

Met de beste artiesten, dikste shows en non-stop entertainment staat Decibel outdoor bekend als de ultieme festivalbestemming, for the thoughest! Alle hardere stijlen zijn vertegenwoordigd; van Hardstyle tot Raw en van Hardcore tot Freestyle, er is echt voor ieder wat wils. Maar,… het gaat altijd té snel voorbij. Daarom gaan we in 2019 bigger, better, longer! Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Efteling Negen Pleinen Festijn ( zomeravonden)

In hartje zomer is de Efteling extra lang geopend. Smul, zing en laat je verwonderen tijdens het Negen Pleinen Festijn
 

Q music foute party 28 en 29 juni 2019

Het is weer tijd om je foutste outfit uit de kast te trekken! vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 kunnen we weer los bij de Qmusic Foute Party in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Hap en Stap Tilburg 2019

Geniet van dit culinaire evenement in Tilburg. Vanaf vrijdag 7 juni t.m maandag 10 juni 2019
 

Intents Festival 31 mei t/m 02 juni 2019

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. In 2018 maarliefst voor de 15de keer! Intents Festival is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Best Kept Secret 31 mei t/m 02 juni 2019

Best Kept Secret is het festival om de beste artiesten live te zien. Hier vind je artiesten die je niet mag missen in een intieme en unieke sfeer. Jij en je vrienden bepalen de rest.
 

Woo Ha Festival 12 t/m 14 juli 2019

Wil je het HipHop festival afsluiten samen met je vrienden in een groepsaccommodaie en maak er een onvergetelijk weekend van. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.