1. Boek nu je verblijf bij Duinhoeve
  2. Groepsaccommodaties
  3. Accommodaties tot max. 10 pers

Evenementen nabij Duinhoeve

Rebirth Festival 2020 10 t/m 12 april 2020

In 2020 zal REBiRTH Festival uitbreiden naar drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag. We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een pre-party, silent disco, bioscoop en raw workout.
 

Intents Festival 5 juni t/m 7 juni 2020

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. In 2018 maarliefst voor de 15de keer! Intents Festival is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Tilburgse Kermis 17 juli t/m 26 juli 2020

De grootste kermis van de Benelux. Dus je hebt zeker niet genoeg aan 1 dag. Verleng je verblijf in een van onze accommodaties of maak gebruik gebruik van onze kampeerplaatsen.
 

Efteling Negen Pleinen Festijn ( zomeravonden)

In hartje zomer is de Efteling extra lang geopend. Smul, zing en laat je verwonderen tijdens het Negen Pleinen Festijn
 

Fairytale Festival 8 & 9 mei 2020

Eens per jaar… op een mooie lentedag in mei… Komen duizenden gezellige, leuke, mooie en fijne mensen samen aan de Errasstraat in Kaatsheuvel om samen een sprookje te beleven. In het land waar sprookjes in één adem genoemd worden met haar thuisbasis, zal hèt sprookjesfestival van Nederland haar poorten openen. Dansend met je vrienden en vriendinnen op knallende beats op een mooi aangekleed festivalterrein waar je je nog een kind mag voelen en waar je fantasieën werkelijkheid worden.
 

Best Kept Secret 12 t/m 14 juni 2020

Best Kept Secret is het festival om de beste artiesten live te zien. Hier vind je artiesten die je niet mag missen in een intieme en unieke sfeer. Jij en je vrienden bepalen de rest.
 
 

Decibel Outdoor 21 t/m 23 augustus 2020

Met de beste artiesten, dikste shows en non-stop entertainment staat Decibel outdoor bekend als de ultieme festivalbestemming, for the thoughest! Alle hardere stijlen zijn vertegenwoordigd; van Hardstyle tot Raw en van Hardcore tot Freestyle, er is echt voor ieder wat wils. Maar,… het gaat altijd té snel voorbij. Daarom gaan we in 2020 bigger, better, longer! Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Hap en Stap Tilburg 2020

Geniet van dit culinaire evenement in Tilburg. Vanaf vrijdag 29 mei t.m maandag 01 juni 2020
 

Q music foute party 26 en 27 juni 2020

Het is weer tijd om je foutste outfit uit de kast te trekken! vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 kunnen we weer los bij de Qmusic Foute Party in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.
 

Woo Ha Festival 10 t/m 12 juli 2020

Wil je het HipHop festival afsluiten samen met je vrienden in een groepsaccommodaie en maak er een onvergetelijk weekend van. Indien u een bezoeker van een evenement bent, dient u er rekening mee te houden dat u tijdens uw verblijf geen (geluids- ) overlast mag veroorzaken voor andere gasten. O.a. is het niet toegestaan om muziek aan mag zetten bij uw accommodatie/tent. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de teamleden van Duinhoeve op te volgen. Indien u zich niet aan de regels houdt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen en eventueel van het terrein te verwijderen.