Rebirth Festival 2019 12 t/m 14 april 2019

Let’s kick off the festival season! Iedereen weet dat REBiRTH Festival dé officiële kick-off is van het festivalseizoen. Op 12, 13 en 14 april zullen we de zomer verwelkomen op de best mogelijke manier. Verzilver je tickets nu en laat de eeuwenoude guardian van onze mystieke wereld je leiden door jouw ultieme festival weekend!
 

Fairytale Festival 10 mei 2019

Eens per jaar… op een mooie lentedag in mei… Komen duizenden gezellige, leuke, mooie en fijne mensen samen aan de Errasstraat in Kaatsheuvel om samen een sprookje te beleven. In het land waar sprookjes in één adem genoemd worden met haar thuisbasis, zal hèt sprookjesfestival van Nederland haar poorten openen. Dansend met je vrienden en vriendinnen op knallende beats op een mooi aangekleed festivalterrein waar je je nog een kind mag voelen en waar je fantasieën werkelijkheid worden.
 

Best Kept Secret 31 mei t/m 02 juni 2019

Op Best Kept Secret zie je artiesten die je niet mag missen in een unieke intieme sfeer. Geniet samen met je vrienden van 3 dagen toffe muziek en spannende artiesten

Intents Festival 31 mei t/m 02 juni 2019

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.
 

Woo Ha Festival 12 t/m 14 juli 2019

Het urban en hip hop festival van Nederland.
 

Decibel Outdoor 16 t/m 18 augustus 2019

Met de beste artiesten, dikste shows en non-stop entertainment staat Decibel outdoor bekend als de ultieme festivalbestemming, for the thoughest! Alle hardere stijlen zijn vertegenwoordigd; van Hardstyle tot Raw en van Hardcore tot Freestyle, er is echt voor ieder wat wils. Maar,… het gaat altijd té snel voorbij. Daarom gaan we in 2019 bigger, better, longer!