Nieuws

Open dag bij Recreatiepark Duinhoeve in Udenhout!

Op zondag 11 juni 2017 van 12:00 tot 16:00 uur kunt u genieten van een heerlijke middag ‘op vakantie’ bij Recreatiepark Duinhoeve! Kom een kijkje nemen in een van de huuraccommodaties, bekijk de campingplaatsen, kom relaxen op het terras en doe mee met de gratis loterij! Wie weet wint u de hoofdprijs: een overnachting voor 4 personen bij Recreatiepark Duinhoeve!

Ter kennismaking bieden we iedere bezoeker 1 gratis consumptie (koffie/thee, fris, bier van de tap of wijn). Voor de kinderen zijn er gratis frietjes, ranja en een leuke speurtocht! Natuurlijk is Magnix aanwezig, iedereen mag met het vrolijke bosbeest op de foto. Ook rijdt het treintje elk half uur voor een ritje over het park. De kinderen kunnen daarnaast heerlijk spelen in de diverse speeltuinen en op de air trampoline. Om het feest compleet te maken is Fitt Outdoor aanwezig met spannende activiteiten!

Wist u dat Recreatiepark Duinhoeve niet alleen een gezellig recreatiepark is, maar ook een zeer geschikte locatie is voor uw familie-uitje, kinderfeestje, schoolkamp of personeelsweekend? Kom het ontdekken tijdens de open dag! De grote kampeervelden, ruime accommodaties en uitstekende faciliteiten bieden u een onbezorgd verblijf.

Kom dus gezellig met uw familie en/of vrienden naar Recreatiepark Duinhoeve voor een gezellige middag vol vertier! Adres: Oude Bosschebaan 4, 5071 RR Udenhout. Tip: blijf via de Facebookpagina van Recreatiepark Duinhoeve op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de open dag! Klik hier

Animatieprogramma Hemelvaart & Pinksteren!

Het animatieprogramma voor het Hemelvaart weekend en Pinksteren staan nu online! Bekijk het programma nu, en laat de vakantie voorpret beginnen!

Meer informatie over Animatie >>

Tentvilla

Wij hebben deze winter 2 Tentvilla's geplaatst.

Wilt u samen, met de kinderen, of met vrienden kamperen, maar wel in een ruime, luxe en comfortabele tent, dan is deze nieuwe, extra ruime Tentvilla echt iets voor u ! 60m2 pure luxe staan garant voor een zeer geslaagde vakantie !

De Tentvilla biedt maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer met eigen douche, wastafel en toilet, een gezellige zithoek en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er nog een ruim overdekt terras, waardoor u ook in de avonduren nog buiten kunt genieten van uw welverdiende vakantie! 

Duinvilla

Op de plaatsen tegenover de grote speeltuin (143 en 144) en tegenover de duintuin (191, 192 en 193) nieuwe Duinvilla's geplaatst.

Deze Duinvilla's zijn ingericht voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Duinvilla over een veranda, centrale verwarming, combi-magnetron en vaatwasser.
Houdt onze facebookpagina in de gaten voor meer infomatie en foto's

Camperplaatsen

Naast een groei in de vraag naar huuraccommodaties, zien wij ook een stijging van gasten die met een camper komen overnachten. 

Wij hebben 3 camperplaatsen gemaakt in de Zwaluwlaan op de plaatsen 43, 44 en 45. Gasten met een camper mogen natuurlijk ook op de kampeervelden gaan staan, maar wij willen ook de mogelijkheid aanbieden om gebruik te maken van een camperplaats.