Algemeen

Draadloos internet

Lekker op vakantie maar toch willen internetten? Dat kan! Je kunt bij ons gebruik maken van verschillende Wifi- netwerken. Bij onze Brasserie en receptie is er altijd een gratis Wifi netwerk beschikbaar. Wil je internet op de kampeerplaats of in de huuraccommodatie dan betaal je €0.50 per uur, en kun je hiervoor een persoonlijke code halen bij de receptie. Geen laptop of computer, maar toch willen internetten. Geen probleem, bij de receptie staat een computer met printer voor algemeen gebruik.

Voor meer informatie over Wifi op Recreatiepark Duinhoeve klik hier

Huisdieren

Kampeerplaatsen
Het is toegestaan om je hond(en) mee te nemen naar de camping. Zorg altijd dat de hond aangelijnd is, ook bij je op de plaats. In de Loonse en Drunense duinen hebben ze een speciale losloopzone voor deze viervoeters! Deze zone ligt op nog geen 5 minuten lopen van onze camping. De prijs voor je viervoeter is € 3,- per nacht. Per plaats mogen maximaal 2 honden mee.

Huuraccommodaties
In onze huuraccommodaties is het niet mogelijk om je hond mee te nemen. Bij de huurtenten alleen in overleg met de receptie.

ParkerenJe mag 1 auto op je plaats naast de tent of caravan parkeren. Je krijgt bij inchecken een pasje mee van de slagboom. Deze is geopend van 8:00 uur tot 23:00 uur. Bezoekers mogen gebruik maken van de parkeerplaats bij de receptie. De kosten voor het parkeren zijn €2,- per auto per dag. Hiervoor kan je parkeermunten kopen. Deze zijn te verkrijgen in de automaat bij de receptie (gepast betalen) of bij de receptionistes.

Receptie

Openingstijden receptie

Dagelijks: 9:00-17:00 uur

In dringende gevallen kun je ons bereiken via de intercom. Na sluitingstijd, kun je ons in dringende gevallen ook bereiken op 013-5111363

Boodschapjes

Je krijgt visite, maar net de koffie vergeten in de supermarkt? En misschien wil je er ook wel een lekker koekje bij.. !? Kom naar de receptie. We hebben een aantal producten te koop om je uit de brand te helpen. Geen tientallen volle schappen, maar de belangrijkste artikelen zijn aanwezig. Zo kan je denken aan jam voor op de boterham, een pak drinken of een lekker koekje voor bij de koffie.