Animation

We will do everything possible to give the children an unforgettable holiday. The many activities ensure that children do not get bored. The animation team is present during the May Vacation, the Ascension and Pentecost weekend, and the summer vacation. The animation program is particularly aimed at children from 4 till 12 years.

MaGniX

Hallo iedereen, ik ben MaGniX, een lief, knuffelbaar, ietwat verlegen en tevens toch ondeugend, maar zeker niet verwaand, wel opgewekt, nieuwsgierig, eigenwijs en soms zeer uitbundig bosbeest.

MaGniX houdt erg veel van muziek en dans. Voor jong en oud is het dolle pret als MaGniX aanwezig is. MaGniX is heel goed bevriend met de dieren in het bos. Vandaar is MaGniX ook zeer zuinig op de natuur. MaGniX wil dan ook niet dat er rotzooi wordt gemaakt of wordt achtergelaten voor, tijdens of na activiteiten. Regelmatig organiseert MaGniX in samenwerking met de mensen van het recreatieteam hele leuke activiteiten.

MaGnix, Bibi en Ziza zijn op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor het komende jaar. Neem af en toe een kijkje op deze pagina en je ziet wat er gaat gebeuren in het animatie-programma! Mis het niet!

Bibi & Ziza

Hebben jullie al gehoord van Bibi & Ziza? Niet?!
Bibi is echt een nieuwsgierige Aagje die overal haar neus in steekt. Ze hoort en ziet alles en wil dan ook alles weten. Bibi is een echte stoere avonturier die niets liever doet dan op ontdekking te gaan. Ze pakt dan ook graag haar rugzak vol met eten, een loep, haar boek, de encyclopedie en nog veel meer. Bibi onderzoekt alles en heeft dan ook grote belangstelling voor alles wat beweegt.

Ziza woont in de Loonse en Drunense duinen en is dol op zand. Het huis van Ziza is een echt zandkasteel. Ziza is erg bezorgd over de natuur en wat de mensen er soms mee doen. "Verplaats of kap je een boom en ......Swoep... is er een duin weg!"

Bibi besluit om Ziza te helpen ervoor te zorgen dat er geen bomen gekapt worden en de natuur behouden wordt. En zo ontstaat de vriendschap tussen Ziza en Bibi. Samen gaan zij de strijd aan en beleven allerlei avonturen. Want een zandwezen en een mens dat zie je niet vaak!